Оновлений Renault Каджар отримує переглянуту лінійку двигунів


Опубликованно 05.11.2018 10:09

Оновлений Renault Каджар отримує переглянуту лінійку двигунів

Компанія Renault показала оновлену версію свого Ніссан Кашкай-конкуруючи Каджар, напередодні офіційного дебюту на Паризькому автосалоні в наступному місяці.

Серед налаштувань на машині, яка була введена в 2015 році, будуть переглянуті двигуни, з новим 1,3-літровий чотирициліндровий бензиновий агрегат розроблений спільно з Daimler. Він доступний в 138bhp і 158bhp іпостасях, як для ручної, так і автоматичною коробкою передач ВДГ, і стверджував, що сильний низький діапазон крутного моменту.

Двигуни Каджар 1,5-літровий dCi також були перероблені і тепер фірмова синій DCI, щоб показати їх використання селективного каталітичного відновлення в гонитві за низьких викидів NOx. Потужність збільшилася на двигун в обох державах в ладу, з 113bhp і 148bhp варіантів тепер доступні в місце 109bhp і 128bhp попередньо підтяжку обличчя.

Рено стверджує, що більшість клієнтів купують їх Каджар по своїй конструкції, тому зміни у Зовнішній вигляд автомобіля були тонкими. Зовні, Каджар був дан ніжного оновлення, модифіковані передній і задній бампери. Вище цього, решітка ширше і має більше хрому, ніж раніше.

Блоки фар тримайте C-подібний Рено денні ходові вогні підпису, хоча зараз вона включає в себе показники, де раніше вони були окремими лампами. В протитуманки тепер прямокутна, а не кругла. На задній панелі, там зараз теж вогні заднього ходу, протитуманні фари і індикатори.

Два нових 17 дюймів і 19 дюймів колеса сплаву конструкції тепер доступні, в той час як відтінки сірого, синього і зеленого були додані в колірній гамі автомобіля.



Категория: Автоновости