Сервіс BlaBlaCar запроваджує платні опції для пасажирів


Опубликованно 05.11.2018 15:59

Сервіс BlaBlaCar запроваджує платні опції для пасажирів

З 1 листопада BlaBlaCar вводить оплату за користування сервісом. Пасажирам запропонують вибрати один з варіантів платного доступу: на один день чи на місяць. Водії, як і раніше, зможуть користуватися сервісом безкоштовно.

Бронювання можна буде оплатити на сайті або через мобільний додаток BlaBlaCar. Вартість доступу на 1 день - 49 грн., на місяць - 59 грн. При цьому бронювання поїздок довжиною до 120 км залишиться безкоштовним. Власники автомобілів зможуть, як і раніше публікувати оголошення про поїздки безкоштовно.

Сервіс продовжить контролювати розмір компенсації, яку водій може попросити у попутників, дозволяючи йому тільки частково компенсувати свої транспортні витрати, а не отримувати прибуток. Для пасажира вона буде порівнянна з поїздкою на автобусі або поїзді.

Як і раніше сервісом зможуть користуватися люди, що пройшли реєстрацію та верифікацію. На даний момент в Україні 4 мільйона активних користувачів BlaBlaCar, яким компанія дарує тримісячний безкоштовний доступ до бронювання, який необхідно буде активувати до листопада. Для нових користувачів пільговий період становитиме один місяць, по закінченні якого їм буде запропоновано вибрати один з варіантів доступу.

Французький сервіс BlaBlaCar почав працювати в Україні в лютому 2014 року, і весь цей час був безкоштовним. На сьогоднішній день сервіс працює в 22 країнах світу, а загальна кількість його користувачів перевищує 65 мільйонів. Щоквартально вони здійснюють понад 20 мільйонів поїздок.



Категория: Автотехника