Астон Мартін Загаття оголошує ДБ4 продовження, нова модель Загаття ДБС


Опубликованно 07.11.2018 02:42

Астон Мартін Загаття оголошує ДБ4 продовження, нова модель Загаття ДБС

Астон Мартін оголосив чергове продовження, з ДБ4 ГТ Загаття підтвердили на 19-блок Відродження, щоб відзначити 100-річний ювілей Загаття в 2019 році.

Крім того, таку ж кількість ПММ ГТ Zagatos буде випускатися, але обидві моделі будуть доступні тільки для покупки в пакет – за вартістю ?6 мільйонів для набору, до оподаткування.

Сучасний автомобіль поки не повідомляється, але попередній ескіз випущений Астон пропонує поглянути на її драматичні конструкції. Він заснований на ПММ Шаффхаузен, і буде мати короткий хвіст і подвійний міхур даху попередніх Загаття бізнес. У 715bhp турбованим 5,2-літровий V12 і залишиться.

Бос Астон Мартін Енді Палмер сказав: "партнерство між компаніями Aston Martin і ательє Zagato є однією з найбільш плідних і міцних в автомобільному світі. З ательє Zagato святкує свій столітній ювілей у наступному році, що кращий спосіб відсвяткувати це знаменна і давню зв'язок між нашими двома великими компаніями - не створювати ці 19 пар вагонів."

А децибели Загаття є дорожньо-правової, ДБ4 ГТ Загаття трек-єдиний автомобіль, враховуючи, що остання базується на зараз 58-річний дизайн. Децибели Загаття буде побудований на заводі Астон Мартін Гейдон, а продовження автомобіль буде вироблятися на Астон Мартін працює у місті Ньюпорт-Пагнелл.

Продовження автомобіля 19-одиничним виробництвом ігор запустити оригіналу. Він буде включати тонколистового алюмінію панелями кузова і оновлена версія оригінального автомобіля 340bhp рядний шестициліндровий двигун з чотирма-ступінчаста механічна коробка передач.



Категория: Автоновости