Хундай і30 являє фастбек Н


Опубликованно 08.11.2018 04:33

Хундай і30 являє фастбек Н

Хендай і30 фастбек N був представлений напередодні автосалону в Парижі, і фірма вважає, що вона може заповнити пробіл на ринку як гарячі C-сегмента фастбека.

Новий автомобіль також вводить ряд незначних змін, які будуть прийняті і30 Н гарячий хетчбек.

Механічно, нова модель практично не відрізняється від і30 n, з тим же 2.0-літровим бензиновим двигуном. Він в черговий раз 247bhp в стандартному режимі, або 271bhp з пакетом продуктивності. З переважною більшістю і30 в продажах Великобританії будучи варіанти виконання, Хундай ще, щоб підтвердити, якщо він буде пропонувати малопотужних фастбек N в цій країні.

Менеджер по продукції Адрієн Пер сказав, що рішення запропонувати N-версії фастбек був орієнтуватися на іншу аудиторію, сказавши, що він розрахований на покупців "дивитися більше витонченості та вишуканості, і якась недомовленість".

Незважаючи на фастбек і хот-хетч має кілька різних цільових аудиторій, компанія Hyundai вирішила не робити великих змін, оскільки фірма бажає, щоб всі його моделі N, щоб мати постійний досвід водіння.

Прототип Хендай і30 фастбек Н: перший привід

"Автомобіль N є автомобіль Н", - сказав європейський інженерний бос Клаус K?ster. "Ми хочемо, щоб автомобіль N, щоб стояти за все N позначає: це зроблено для поворотів і весело."

K?ster додав, що ряд незначних змін в підвіску були внесені при розробці нового автомобіля — в тому числі робота на відбійники, гідравліка і анти-рол бар налаштування — з метою зробити його "більш округлими в деяких місцях і трохи більш грайливим".



Категория: Автоновости