Розкрито дизайн нової «троячки» BMW


Опубликованно 08.11.2018 05:00

Розкрито дизайн нової «троячки» BMW

Екстер'єр та інтер'єр нового BMW 3 Series з індексом G20 повністю розсекречений до офіційної прем'єри в Парижі. В мережі опубліковані зображення модифікації 330i з пакетом M Sport і топової версії 340i з офіційного конфігуратора моделі.

Зображення седана нового покоління з'явилися на форумі Bimmerpost. З новими бамперами, іншої форми повітрозабірниками і великою кількістю гострих граней в кузові BMW 3 Series сьомого покоління виглядає агресивніше нинішнього покоління. Крім того, представлені на фото версії відрізняються малюнком радіаторної решітки і формою патрубків вихлопної системи: круглі у 330i, трапецієвидні у 340i. Крім того, в салоні автомобіля зі спортивної коробкою передач відсутній традиційний джойстик-селектор. В кузовний панелі моделі з'явилося чотири нових кольори: Dravit Grey, Tansanit Blue II, Citrin Black II і Vermont Bronze.

 

Салон BMW 3 Series

1

2

 

В серпні компанія опублікувала перші офіційні фото BMW 3-Series нового покоління і повідомила, що новинка отримає перероблену «розумну» підвіску і найпотужніший чотирициліндровий мотор, з усіх коли-небудь встановлювалися на серійний BMW. Новий седан легше попередника на 55 кг, а його центр ваги на 10 мм нижче. Крім того, на 30 мм ширше стала передня і задня колія, збільшені кути розвалу коліс, а конструкція кузова і підвести жорсткіше. Розподіл маси між передньою і задньою віссю - 50:50. Під капотом у нової «троячки» модернізована бензинова «турбочетвірка», відповідна стандарту Euro 6d-TEMP, і вдосконалена 8-ступінчаста коробка передач Steptronic.



Категория: Автотехника