Тюнери представили 536-сильний Golf RLMS


Опубликованно 08.11.2018 05:00

Тюнери представили 536-сильний Golf RLMS

Офіційне тюнінг-ательє Volkswagen і Audi представив на шоу SEMA в Лас-Вегасі спеціальну розробку - спортивний Golf RLMS, який в два рази могутніше заводською версією Golf R. На розробку спорткара фахівці ательє APR витратили понад півтора років.

Основою новинки став Golf R 2018 року, але судячи по фото від самого автомобіля мало що залишилося. Спорткар зазнав ряд змін, в результаті тюнерам вдалося створити практично новий автомобіль, потужність якого збільшили на 244 к. с у порівнянні з базовою версією.

Бензиновий 2.0-літровий турбомотор потужністю 292 к.с форсували до 536 «конячок», а крутний момент збільшився з 379 до 642 Нм. Така надбавка в потужності стала можливою завдяки модернізованим форсунок, нового паливного насоса, нової вихлопної системи і ряду інших змін. У APR стверджують, що Golf RLMS здатний долати дистанцію в 402 метри при старті з місця за 10 секунд і розганятися до 225 км/год на 15 секунд швидше, ніж заводський Golf R.

Ательє також розробило для новинки спеціальний гоночний обвіс, нову підвіску, задній спойлер і встановило більш широкі колеса. Все це дозволяє збільшити притискну силу на високих швидкостях. У салоні - спортивні сидіння-ковші, гоночний каркас безпеки і система пожежогасіння.

Після дебютного показу на шоу автомобіль відправлять в подорож по країні.



Категория: Автотехника