Новий 2020 Ленд Ровера Дефендер підглянув випробування на дорогах загального користування


Опубликованно 09.11.2018 07:57

Новий 2020 Ленд Ровера Дефендер підглянув випробування на дорогах загального користування

Новий Land Ровер Defender була підглянув випробування на дорогах загального користування вперше, як розвиток порізаний 4х4 нарощує попереду він надійде в продаж в 2020 році.

На фотографіях видно, що новий захисник у розфарбуванні камуфляж на дорогах біля Ягуар Ленд Ровер заводу. Запитав про зображення на Паризькому автосалоні, Фелікс готель br?utigam', директор з маркетингу Ягуар Ленд Ровера, визнав їх першого прототипу вести Гейдон, і сказав, що більше буде слідувати в найближчі місяці, як по трапу-до початку виробництва.

"Це те, що ми називаємо пілот будувати автомобілі і тестування зросте на громадських дорогах тепер," сказав усім, що можна знайти. “Перші чотири машини вже готові, і зараз лінія працює, можна очікувати, що кількість тестових машин буде зростати в геометричній прогресії.

“В той час, як ви очікуєте, захисник буде проходити через всі звичайні процедури перевірки, тестування холодної погоди в Арьеплуг у Швеції в екстремально спекотних погодних випробувань в Долині Смерті в США. Це для нас, щоб мати можливість зараз бути на один крок ближче до приносити автомобіля на ринок, звичайно, цікаво. Ми говоримо про відродження ікону, а не просто як один автомобіль, але всією родиною.

“Наш бренд-це пристрасть, а це значки, які керують цієї пристрасті. Щоправда світу не потрібен ще один преміум-бренд робить те, що всі інші роблять. Ці значки, що розділила нас, за Ленд Ровер ми вкорінені в нашу спадщину і те, що робить нас різними".

Готель br?utigam'додав, що він відчував, що час, витрачений між захисником йдуть продаж в 2016 році і відновлення може бути позитивним для нового автомобіля, у тому числі ризик, що вона буде пропонуватися з електрифікованою трансмісії, а також бензинові і дизельні агрегати.



Категория: Автоновости