Новий Rolls-Royce Cullinan може стати гібридом


Опубликованно 09.11.2018 09:39

Новий Rolls-Royce Cullinan може стати гібридом

Rolls-Royce планує випустити бензо-електричну версію позашляховика Cullinan. Гібридний Cullinan буде потужнішим бензинової модифікації, укомплектованої 571-сильним бітурбо мотором V12 об'ємом 6.75 літра.

Про це пише Top Gear з посиланням на власні джерела в Rolls-Royce. Повідомляється, що керівництво компанії розглядає появу бензо-електричного Cullinan як можливий варіант розширення модельного ряду поряд з появою нової компактної моделі. Ніякої детальної інформації про гібрид на даний момент немає. Передбачається, що вседорожник можуть оснастити гібридною системою BMW або власної розробки Rolls-Royce. Також не відомо чи буде це звичайний гібрид або підключається.

Перший в історії Rolls-Royce вседорожник - Cullinan був представлений в травні цього року. В основі моделі лежить нова платформа «Архітектура розкоші» (Architecture of Luxury), дебютувала на седан Rolls-Royce Phantom нового покоління. Кросовер укомплектований 6.75-літровим двигуном V12 з двома турбінами, дебютировавшим на флагманському седані Rolls-Royce Phantom Mk8. Віддача агрегат - 571 к. с. і 850 Нм крутного моменту. Мотор поєднується з 8-діапазонним «автоматом» ZF і системою повного приводу. Максимальна швидкість обмежена на позначці 250 км/ч. У списку систем безпеки камери кругового огляду, адаптивний круїз-контроль і система автоматичного гальмування.



Категория: Автотехника