Секс-іграшки життя міняють жінок


Опубликованно 09.11.2018 18:48

Секс-іграшки життя міняють жінок

Хоча іноді це вимагає деяких пояснень.

МС Аліс, 28, є співзасновником таємниці Вібе, британський легкий бренд, який має намір змінити уявлення людей задоволення в позитивні, розширення прав і можливостей чином.

Вона вивчала політологію в університеті, але завжди був заінтригований спосіб сексу, і з задоволенням були сприйняті публікою.

У 2014 році вона і її ділові партнери запустили таємничий Вібе і два роки після цього Крещендо продукт народився. Оголошений як перше тіло-адаптація в світі секс-іграшка, вона має гумової шкірою, яка відливає у форму користувачів.

"Ідея (для Таємниця Вібе) прийшов з кілька різних місць," пані Аліс розповіла Новини.ком.АУ. “Ми постійно говорили у старих друзів, які хотіли зберегти своє сексуальне життя захоплюючою, тому що вони були разом довгий час. І коли ви думаєте про вступ у шлюб як інститут був створений, коли ми жили до 30-річного віку, і ми зараз живемо набагато довше, тому він може бути реальна боротьба для пар."

Аліс Стефані-жінка за секс-іграшки змінюються насолода для жінки. Фото: Додається

Підприємці виявили, що люди були одержимі технологіями, тому вони вирішили використовувати це, щоб допомогти людям "зв'язок, поліпшити і підняти" їх з'єднання.

Крещендо був натхненний мета МС Аліс створення фізичного продукту, який може адаптуватися до тіла.

"Ми просто думали, чому немає якоїсь інтимний продукт, який адаптується до людини", - сказала вона.

Вона описала його як персональний вібратор.

“Ви можете зігнути його і формувати його будь-яким зручним вам способом і змусити вібрувати будь-який шлях ви хочете. Ми створили його майже реквізит форми, в певному сенсі, так що ви можете майже проектувати власні симпатії і бажання і бажання — це може бути все, що ви хочете, щоб це було."

Найбільша перешкода у створенні вібратор, який досяг цього ставало технічним аспектам права, як вона гнеться.

“Вигин і те, що він вважає, що форма...ми черпали натхнення з ноутбука шарнір. Якщо ви можете зігнути ноутбук, так багато разів і він зберігає трохи жорсткості", - сказала вона.

Таємниця вібрації повинні бути більш винахідливими, щоб вирішити проблему дозволяє за проводкою, яка запускає двигуни зігнути. Вони придумали рішення в будинку.

“Ми проектуємо, ми винаходимо, ми виробляємо, ми продаємо. Весь процес. Є технології в тому, що тут насправді неймовірно просунутий", г-жа Аліс сказав.

Крещендо-це sextech товару жіноча таємниця Vibe в це.

Реакція людей, коли вона виступала на конференціях, як веб-саміті в Лісабоні, був змішаний. Там часто нервував, збентеженого сміху, але незабаром змінилося цікавістю.

"Це, як правило, йде від невпевненості і здивування...типу-А чому цю тему обговорювали на цьому форумі?'" вона сказала.

Вона знайшла, як тільки розмова почалася, люди відчули себе майже як якби вони мав дозвіл говорити про секс-іграшки, але завдання було все-таки подолати "соціальних упереджень навколо сексу", особливо для жінок.

Для тих, хто купує її продукцію, вона отримує "багато щасливих листів".

"Те, що торкає моє серце, коли я отримую листа від когось, хто говорить, що вони були у відносинах протягом тривалого часу, і це допомогло їм відродити деякі з їх сексуальності або навіть спілкуватися з партнером так, вони не зробили цього раніше", - сказала вона.

Чоловіки також використовувати її продуктів, таких як Tenuto, який являє собою переносний вібратор для чоловіків.

“Чим більше ми дивилися на ринок для власників пеніс... ми зрозуміли, що це був такий стиглий простір для інновацій. Мені здається, жіноча частина ринку пройшла через цю неймовірну революцію від переїзду з рожевого пластику статевих органів фасонні вироби до цим прекрасним розроблені чудові продукти", г-жа Аліс сказав.

У Tenuto є sextech продукт Таємниця Вібе чоловіча.

Чоловічої половини ринку, як правило, неякісний матеріал, який "намагався імітує вагіну".

"Чимало жінок говорили мені, щоб відчувати себе так залякали про залучення такого роду продуктів в спальню", - сказала вона.

"Вони відчували, що були замінені, тому ми хотіли створити щось для пар і власників пеніс вони будуть гордістю володіти і користуватися".

У Tenuto, звичайно, виглядає незвично. Вона зроблена з гладкого матеріалу — це як Крещендо вигинів — щоб відповідати навколо пеніса.

МС Аліс розповіла Новини.ком.АУ вона сподівається Tenuto призведе до зміни ринку, а також як і раніше сприяють зміні сприйняття sextech промисловості, яка, як очікується, буде до кінця десятиліття на суму 29 мільярдів доларів.

"Я думаю, що це дуже легко sextech, щоб забрати на теми, які створює ажіотаж, як секс-роботів, і його дуже легко думати про нього, як кучерявий людей, які роблять ще більш дивний речі", - сказала вона.

"Але якщо ви подивитеся на сектор і що деякі з нас робите ви можете знайти деякі досить переконливі приклади людей, які не можуть мати досить простий сексуальне життя раптом стала занадто здатні і що завдяки технології".

andrew.koubaridis@news.com.au



Категория: Обо всем