Анонсований електричний суперкар Audi


Опубликованно 10.11.2018 01:33

Анонсований електричний суперкар Audi

Audi анонсувала прем'єру електричного суперкара PB 18 e-tron. Шоу-кар, який демонструє дизайн майбутнього спортивного автомобіля марки, представлять на відкритті Конкурсу елегантності в Пэббл-Біч 23 серпня.

Заголовок суперкара закладена зв'язок з місцем (PB - Pebble Beach) і роком дебюту, а також з лемановским спортпрототипом R18 e-tron, технологічні рішення якого були адаптовані для концепт-кара.

Дизайн майбутнього споркара розробили в новому дизайнерському центрі Audi в Малібу. Інформації про силовій установці в компанії не надали. Свої можливості прототип продемонструє в день прем'єри на гоночній трасі Laguna Seca.

Дебют шоу-кара повинен привернути увагу до первістку «зеленої» лінійки Audi - кросоверу e-tron - однією з трьох електричних моделей марки, які компанія планує представити до 2020 року. Серійну версію кросовера представлять 17 вересня в Сан-Франциско. У той же день компанія почне приймати попередні замовлення на новинку, а перші поставки клієнтам почнуться в першій половині 2019 року.



Категория: Автотехника