Volkswagen представив концептуальний пікап Tarok


Опубликованно 10.11.2018 01:33

Volkswagen представив концептуальний пікап Tarok

Компанія Volkswagen представила концепт компактного пікапа Tarok з подвійною п кабіною і вантажною платформою, збільшується до 2775 мм. Прем'єра новинки, орієнтованої на ринки, що розвиваються, відбулася на автосалоні в бразильському Сан-Паулу.

У модельній лінійці марки Volkswagen Tarok розташується на щабель нижче повнорозмірного пікапа Amarok. В основі новинки лежить модульна платформа MQB з поперечним розташуванням двигуна і заднім пружинної многорычажкой, використовувана в Volkswagen Polo, Golf і Tiguan.

Габаритна довжина пікапа близько п'яти метрів (точні дані розробники не надали). Конструкція вантажної платформи довжиною всього 1206 мм дозволяє перевозити довгомірні вантажі. Склавши сидіння другого ряду і нижню частину задньої стінки кабіни, довжину вантажного відділення можна збільшити до 1860 мм, а демонтувавши задній ряд сидінь і відкинувши задній борт - до 2775 мм

У салоні новинки присутні всі елементи, характерні легковим моделям марки, включаючи повністю цифрову приладову панель і великий сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи, з якого здійснюється керування основними функціями пікапа.

Під капотом Volkswagen Tarok бензиновий турбомотор 1.4 TSI потужністю 150 л. с, поєднується з шестиступінчастим «автоматом» і повним або переднім приводом. Двигун пікапа може працювати як на етанолі, так і на бензин-этаноловой суміші. У подальшому до нього приєднається 2.0-літровий дизель TDI, який розвиває ті ж 150 л. с. Очікуються версії з механічною коробкою передач.

Серійне виробництво Volkswagen Tarok планують почати в 2019 2020 році.



Категория: Автотехника