Феррарі дражнить потенціал нової моделі дебютує у вересні


Опубликованно 10.11.2018 03:15

Феррарі дражнить потенціал нової моделі дебютує у вересні

Феррарі випустила тізер зображення для можливої нової моделі, дебют на приватній ділянці сайт бренду.

Зображення з ескізу таємниця автомобіля покриваються девіз 'Айсона Феррарі' з'явився на сайті Ferrari, який доступний тільки власникам автомобілів. Дата відзначається 17 вересня – в той же день, День Феррарі ринків капіталу, на якій новий генеральний директор Луїс Камиллери дозволить виявити стратегії автовиробника на найближчі п'ять років.

Ім'я файлу зображення, опубліковані на сайті називається 'F176 Феррарі', який може бути кодова назва нової моделі. Чутки припускають, що автомобіль міг бути ексклюзивним, обмеженим запустити суперкар на основі 812 надшвидкий, але сама Феррарі повинен підтвердити це.

У цьому році також виповнюється 70 років з моменту запуску Феррарі 166 Інтер, факт, який пов'язаний з кодовою назвою 176. Ця машина була - як 812 - з переднім розташуванням двигуна Гранд Tourer В12, додаючи вага на чутки про надшвидкої моделі дебют.

П'ятирічний план "Феррарі" буде представлений менш ніж через два місяці після того, як колишній генеральний директор Серджіо Маркіонне серйозно захворів після ускладнень під час операції і згодом помер.



Категория: Автоновости