Кіа Ceed в довгостроковій перспективі 2018 коментар


Опубликованно 10.11.2018 03:15

Кіа Ceed в довгостроковій перспективі 2018 коментар

Чому ми працюємо над цим: щоб побачити, якщо новий, Європа-розроблена на Ceed-це справжній Фольксваген Гольф конкурента або ще щось на зразок сімейного хетчбека і не вистачає

1 Місяць - Специфікацій

Життя з Кіа Сеед: 1 місяць

Вітаючи Сеед на Флот - 17 жовтня 2018

Кросовери можуть бути домінуючі позиції в продажах автомобілів сімейства графіків, але хетчбеки залишаться на хліб з маслом діапазонів багато виробників автомобілів'. Автомобілів, таких як Ford Focus і Volkswagen Гольф мають життєво важливе значення для промисловості, так і для покупців, які відображені в мільярди фунтів, витрачених на розробку і маркетинг їх.

Новачки на ринку часто мають важкий час становлення і попередні два покоління Кіа Сеед – незважаючи на цілком компетентні – потрібен час, щоб прийняти необхідні Дент в постійній конкуренції.

Але рішучість Кіа зламати європейський ринок люка, привів у C-сегменті автомобіль, який розробили в Європі, побудований в Європі і буде продаватися виключно в Європі. Так нам один протягом декількох місяців, щоб побачити, по-перше, якщо він відчуває себе як справжній європейський хетчбек і, по-друге, якщо такий автомобіль все ж повинен мати місце в умах покупців, а також постійно зростаючий звіринець кросовери і позашляховики.



Категория: Автоновости