У BMW призначений новий м начальник відділу


Опубликованно 11.11.2018 00:09

У BMW призначений новий м начальник відділу

Бос BMW М Франк ван Meel залишає дивізіон після чотирьох років у ролі, Глава 8 розвиток серії Маркус Флаш активізують взяти на руки результати діяльності компанії.

Ван Meel, хто приєднався до BMW від Audi Кватро, перш ніж він був перейменований в Ауді Спорт, приведуть загальна блок розвитку компанії автомобіля з 1 жовтня.

Він був відповідальним за прийняття виконанні бренду на всі колеса, стежити за розвитком змінної чотири-колесо-система приводу видно на останній М5. Ван Meel також відстоював нову ієрархію моделі, з конкуренцією, CS і версії УКМ сидить вище базового рівня M автомобілі. На сьогоднішній день, що включає М2 і конкуренції М5, а М3 і М4 в CS.

Спадщина Ван Meel буде включати в майбутніх Х3 м і X4M позашляховиків, М8 Гран Купе, а М3 варіант майбутньої 3 серії седан, який був покритий плямами, тестуючи напередодні очікуваного запуску 2020. Це, як очікується, залишиться задній привід тільки, і використовує комбінацію алюмінію і компонентів вуглеволокна в гонитві за малою вагою.

З Ван Meel залишаючись у межах групи BMW, дорожня карта му він створив, ймовірно, залишиться в місці під новим керівництвом. Флаш був головним інженером на нові серії 8, і раніше був відповідальним за управління якістю розкішні моделі для всієї групи BMW.

Детальніше

БМВ 8 серії землях в Гудвуді напередодні листопадових продажів запуск

З'ясувалося: кожен новий BMW M автомобіля до 2021 року



Категория: Автоновости