Доставка автомобілів Volkswagen зупинений викидів ВПИМ сертифікації


Опубликованно 11.11.2018 00:09

Доставка автомобілів Volkswagen зупинений викидів ВПИМ сертифікації

Volkswagen каже, тільки половина існуючих моделей отримали офіційного затвердження типу згідно з останніми нормами викидів, після затримки в новий процес сертифікації.

З 1 вересня всі нові автомобілі, що продаються в Європейському Союзі зобов'язані виконати нові жорсткі правила в рамках так званих Всесвітніх узгоджених процедур випробування транспортних засобів малої вантажопідйомності (ВПИМ) розроблений з метою забезпечення більш реалістичного міра споживання палива та викидів.

Однак, глава концерну Volkswagen з продажів та маркетингу в Німеччині, Томас Зан, підтвердив, компанії вдалося домогтися успіху лише в Схваленні типу сім з 14 модельних ліній продаються в Європі.

“Нові тести є більш громіздкими і приймати два-три рази більше, ніж у минулому. Навіть з обмеженим тиражем моделі повинні бути перевірені окремо," Зан сказав в ході телефонної конференції з журналістами на цьому тижні, додавши, що "майбутні місяці будуть складними для нас."

Істотно, краща продаючи модель Фольксваген, Гольф, серед моделей ще не отримали загального кліренсу. Обсяг продаваних варіантів, як очікується, буде сертифікований в найближчі два тижні, з випробувальним бренду лаву працює 24 години на добу, щоб очистити процес сертифікації.



Категория: Автоновости