Honda представила оновлений Civic


Опубликованно 11.11.2018 03:30

Honda представила оновлений Civic

Компанія Honda розкрила подробиці про оновлений сімействі Civic для американського ринку. Кілька преобразившиеся зовні купе і седан 2019 модельного року вже «в базі» отримали фірмову систему безпеки Honda Sensing і нову модифікацію – Civiс Sport.

Оновлене сімейство можна відрізнити за зачерненою радіаторної решітці (раніше вона була хромованою), іншим бамперам, оновленої галогенною або світлодіодним головній оптиці, переднього спліттера, 18-дюймовим десятиспицевым колісним дискам з обробкою Berlina Black і хромованими елементами кузова. Вперше з'явилася у седана і купе «спортивна» версія відрізняється ще більш агресивними бамперами, центрально розташованим патрубком випускної системи, дифузором і спойлером на двері багажного відділення.

Нова комплектація під назвою Civic Sport розташовується між LX і EX. У цій версії купе і «четырехдверка» оснащуються 2.0-літровим бензиновим мотором і 6-ступінчастою механічною коробкою передач або з безступінчатим трансмісією CVT.

У стандартне оснащення моделі увійшла «хондовская» система безпеки Honda Sensing, у складі якої системи попередження фронтальних зіткнень і утримання в смузі руху, а також адаптивний круїз-контроль. Як повідомили в компанії, до 2022 році комплекс Honda Sensing буде стандартним для всіх моделей марки. Крім того, для Civic 2019 модельного року опціонально доступна оновлена мультимедійна система з 7-дюймовим дисплеєм і підтримкою Apple CarPlay і Android Auto.

Ціни на оновлений Honda Civic десятого покоління поки не оголошені.



Категория: Автотехника