2019 ДС 3 хрестоносців буде відкрита завтра


Опубликованно 12.11.2018 07:39

2019 ДС 3 хрестоносців буде відкрита завтра

ДС підтвердила, що її новий DS 3 хрестоносців невеликий позашляховик буде показаний завтра напередодні своєї першої появи на Паризькому автосалоні. Супроводжуючі оголошення пострілом з відмінних автомобіля з задньою стійкою укладання, як показано на DS 3 хетчбек.

Дизайн автомобіля, однак, було показано раніше в патентних зображень, місяців попереду автомобіля, запуск на Паризькому автосалоні через кілька тижнів.

У 3 хрестоносців, які підуть проти нових конкурентів, як Volvo XC40 і Мерседес-Бенц ГЛБ, малює важке натхнення від більшого ДС 7 хрестоносців брат, з репліки моделювання як всередині, так і зовні вказуючи на модель більшого розміру. ДС вигадливі ліхтарі 7 хрестоносців - це розрекламована характеристика машини ДС - погляд опустився на DS 3 хрестоносців, ймовірно, з-за їх рахунок на порівняно недорогі 3.

Зробить його найбільшим напад на мейнстрім ринок нових автомобілів з початку нового маленького позашляховика, який повинен прибути на дорогах як Ауді В2 суперника на початку 2019 року.

Впровадження одного з найбільш динамічно розвиваються у світі сегментів, компактний позашляховик поставляється з обіцянкою залучення нових покупців до бренду. Він може обігнати давнього продавця, ДС-х, 3 хетчбек, незважаючи коштувати більше, щоб купити.

Париж шоу-кар DS буде повністю електрична модель - використовується, щоб підкреслити, плани електрифікації бренду - але коли 3 хрестоносців надійде в продаж, він буде також пропонуємо чисте згорання двигунами версій. Це дасть їм широкий вибір варіантів трансмісії, згідно з планом Групи PSA, щоб розширити охоплення кожного автомобіля вона робить.



Категория: Автоновости