"Динамо" зіграло в свій кращий футбол, "Шахтар" зганьбився, але шансів не втратив


Опубликованно 13.11.2018 01:57

Три українські клуби зіграли свої четверті зустрічі на груповому етапі єврокубків. Якщо "Шахтар" і "Ворскла" відверто облажались, то київське "Динамо" здобуло впевнену перемогу і практично забезпечило вихід в наступний раунд. Тим не менше, шанси у наших повпредів в Європі. Крім того, визначилися перші учасники плей-офф в інших групах. "Вести" подивилися матчі насиченого європейського туру, проаналізували виступ українських команд, а також зібрали все найцікавіше в інших групах. З Манчестера з ганьбою, але з шансами

Донецький "Шахтар" навряд чи розраховував навіть на нічию в матчі з "МанЧестер Сіті". Тренер "Сіті" Хосеп Гвардіола дав зрозуміти, що хоче достроково вийти з групи, а для цього потрібно обов'язково обігравати українську команду.

Паулу Фонсека з перших хвилин вирішив випустити Болбата та Коваленко, а також одужав Тайсона. У підсумку, ніхто з них не допоміг "Шахтарю" уникнути ганьби. Спочатку Марез дуже легко на краю штрафного розправився з Ракицьким і прострілив на Сілву, що чекає м'яч з порожніх воріт. Після цього Стерлінг зачепився за свої ноги і впав у штрафному, а суддя Віктор Кашшаї поставив пенальті, якого не було. Габріель Жезус 11-метровий реалізував.

Голи у ворота "Шахтаря" сипалися, як з рогу достатку, а українці лише іноді переходили свою половину поля. "Гірники" поступилися без шансів, ще чотири рази пропустивши від Жезуса, Мареза і Стерлінга, оформив поразку з рахунком 0:6.



Категория: Обо всем