'Автономне' водіння Assist технологій призводить до небезпечної плутанини


Опубликованно 13.11.2018 10:06

'Автономне' водіння Assist технологій призводить до небезпечної плутанини

Тэтчем досліджень опублікував дані, що свідчать про драйвери виявляється "небезпечної" помилкового враження про те, що новітні автоматизовані драйвер допомогу систем здатні.

Британська безпеки і краш випробування тіла також об'єднався з Євро NCAP тест 10 автомобілях із загальної системи на сьогоднішній день на багатьох автомобілях, в тому числі автономного екстреного гальмування і Лейн тримайте Assist.

Обидві організації були виявлені плутанину серед автолюбителів за те, що вони здатні з дослідження, стверджує, що 71% водіїв в світі і 53% водіїв у Великобританії впевнені, ви можете купити повністю самостійного водіння автомобіля сьогодні. Тэтчем вважає, що неналежне маркетингу автовиробники, використовуючи такі терміни як "напівавтономний" або "самоходом", сприяє дезінформації.

Метью Ейвері, директор з досліджень в Тэтчем, сказав: “деякі автовиробники розробляють і маркетингу засобами таким чином, що водії вважають, що вони можуть втратити контроль. Автовиробники хочуть отримати конкурентну перевагу, посилаючись на 'самоходом' або 'підлозі-автономні можливості їх маркетинг, але це сприяє введенню в оману споживачів. Це посилюється деяким системам робиш занадто багато для водія, який закінчує відчіплюватися".



Категория: Автоновости