Власники "Динамо" принижують клуб і футболістів, - ветерани АТО


Опубликованно 14.11.2018 12:21

Власники

Минулого тижня ветерани АТО вийшли на прес-конференцію, де публічно заявили про антиукраїнської позиції власників ФК «Динамо» (Київ) і озвучили до них вимога сплатити військовий збір до бюджету України в повному обсязі. Однак, брати Суркіси вже тиждень боягузливо мовчать. З такою заявою виступила Група ГО «Захист і Справедливість» на власні сторінці в Фейсбук.

Представники Групи ГО« Захист і Справедливість» нагадали, що ФК «Динамо» (Київ), що належить братам Суркісам за 2017 сплатив 830 тис. грн військового збору в бюджет.

«Ця цифра мізерно мала, і абсолютно не відповідає реальному обсягу оподаткування такого футбольного гіганта як «Динамо».

ФК «Шахтар», який був змушений покинути рідну йому Донбас із-за війни на Сході, за аналогічний період часу, перерахував на підтримку української армії військового збору в сумі 30 млн грн», - уточнили в організації. В ОО вважають, що ФК «Динамо» (Київ), що умисно ухиляються від сплати військового збору в повному обсязі і власники клубу таким чином «принижують своїх футболістів і принижують легенду українського футболу - "Динамо"



Категория: Обо всем