- Чому я радий, що мій чоловік залишив мене'


Опубликованно 14.11.2018 18:48

- Чому я радий, що мій чоловік залишив мене'

Дня після того, як ми приїхали додому, мій чоловік сказав мені, що він був нещасливий і що він іде.

Я ніколи не бачив його найближчі.

Я завжди думала, що жінки, які кажуть, що не звертав уваги, але тепер, коли це сталося зі мною, я розумію, як це відбувається.

Не те, щоб ми були щасливі. У нас були наші злети і падіння, і наша сексуальне життя вичерпалася після того, як хлопчики народилися, але я думав, ми просто з нашого подружнього-виховання життя.

Додаткові історії, подібні до цієї, голова на сайт kidspot

Я б запропонував відвідати сексолога року, перш ніж спробувати ввести якусь близькість, на наш шлюб, і мій чоловік з радістю погодився. Це зробив різницю, але потім ми повернулися до старих звичок.

Ми були зручними. Ми не в світі вийти, але ми були командою, і ми могли покластися один на одного.

Так я і думав.

День мій чоловік пішов перевернула мій світ.

РОЗКРИВАЄМО БРЕХНЯ

Приїхав далеких друзів вперед і сказали, що бачили його з іншою жінкою, але вони не знали, що сказати. (Моя відповідь, у разі, якщо ви опинилися в подібній ситуації: говорити що завгодно, але, будь ласка, скажи що-небудь.) І оглянути стару банківські документи сказав мені, що він був на трут за рік — платити за преміум-членство, щоб він міг приховати свій профіль від громадськості.

Я зрозумів, що мій чоловік був обманщик, і що він не був у шлюбі протягом тривалого часу.

Кайла завжди покладалася на свого чоловіка, щоб зробити дзвінки, коли справа дійшла до дітей.

ЩО Я ДІЗНАВСЯ ПРО СЕБЕ

Мій чоловік завжди був "привести батьків" у нашому домі. Коли була дисциплінувати, щоб бути зроблено, він зробив це. Коли відбувалися великі рішення, він їх зробив.

Я була пасивна, завжди вважаючи, що він знав, що він робить, а я ні. Я виросла в неблагополучній будинку з одним, алкогольні батьків, і я завжди хвилювався, що мене роблять погані рішення для наших хлопчиків. Я використав, щоб не залишатися наодинці з ними, тому що я хвилювався, мені було нудно мама.

Але коли мій чоловік пішов, він не брав хлопчиків близько місяця, поки він знайшов місце, щоб жити. Що залишив мене з ними наодинці більше, ніж я коли-небудь був, і я був в жаху, що я її зіпсувати.

Я провів час з моїми хлопчиками і навчився довіряти власним судженням. Я був обережний спочатку, але незабаром я користувався автономією, яка прийшла з батьками на мій власний.

Я зрозуміла, що мій чоловік маніпулює мною весь цей час, припускаючи, що моє походження вплинуло на мою здатність бути хорошою мамою.

Йшов час, я стала більш впевненою і подобається приймати моїх дітей і про. Мій чоловік завжди був домосідом і я люблю спілкування, так що я стала більш спонтанною, відвідування друзів і хлопчики поїдуть на фестивалі або на пляжі по вихідним.

Я також навчилася піклуватися про всі речі, які Мій чоловік звик робити — покласти бензин в машині, виймаючи ящики, міняють лампочки. Я зрозумів, що ніхто з них не складно. І я відчувала себе просто фантастично, що вперше в моєму житті я стояв на своїх двох.

Мій чоловік вже знайшов собі квартиру, і ми поділяємо дітей 50-50, який працює добре для мене. У мене є великий час зі своїми дітьми, а потім у свій вільний час, я вивчаю все, що я хотів би зробити для мене. Я плаваю, малюю, займаюсь йогою та піти з друзями. Нещодавно я почала зустрічатися теж, що я насолоджуюся, хоча у мене немає планів відмовлятися від своєї новознайденої незалежності найближчим часом.

ДРУГИЙ ШАНС

Я все ще сумніваєшся в моїх судженнях іноді але я, як батько, і як жінка, і я беру його день за днем. Я озираюся назад на мій шлюб зараз і розумію, як оніміли ми обидва став і, хоча я ніколи не подякувати мого чоловіка за те, що він зробив, я радий, що я вивчаю цю нову главу в моєму житті.

Я найкраща мати, я щасливіший, ніж я коли-небудь і мої діти знаходяться в безпеці і любив. Я ніколи б не закінчився наш шлюб, але я радий, що це сталося тому, що вона дозволила мені почати все заново.



Категория: Обо всем