Кросовер Hyundai Palisade: перше офіційне зображення


Опубликованно 16.11.2018 01:57

Кросовер Hyundai Palisade: перше офіційне зображення

У мережі з'явилося перше офіційне зображення нового восьмимісного кросовера Hyundai Palisade. Світова прем'єра новинки відбудеться 28 листопада на автосалоні в Лос-Анджелесі.

Фото серійного автомобіля опублікувало «Авторевю». Як і очікувалося, новий флагман став логічним продовженням концепт-кара Hyundai Grandmaster, представлений маркою в червні цього року на автошоу в Пусані. У Palisade такі ж лінії кузова, величезна решітка радіатора і задні стійки даху. У той же час оформленням передньої частини новий восьмимісний кросовер більше схожий на Santa Fe, хоча форма передньої оптики і бампера дещо змінена. У модельній лінійці марки Hyundai Palisade займе місце кросовера Grand Santa Fe.

Імовірно, Palisade побудований на одній платформі з кросовером Kia Telluride. У моторній гамі очікується новий 3.3-літровий мотор V6 потужністю 290 л. с. і 400-сильна гібридна силова установка на базі 3.5-літрового двигуна V6. Базовий привід - передній, повний - в якості опції.

У США продажі Hyundai Palisade стартують влітку 2019 року. Чи варто очікувати новий кросовер на інших світових ринку, поки не відомо.



Категория: Автотехника