Тойота Королла комплект седан для Китаю показати дебют


Опубликованно 16.11.2018 09:33

Тойота Королла комплект седан для Китаю показати дебют

Компанія Toyota підтвердила, що седан версія майбутнього 12-го покоління віночка будуть опубліковані пізніше в цьому місяці в Китаї на автосалоні в Гуанчжоу.

Седан останнього покоління, третій тип вінчика тіла, після недавно з'ясувалося, хетчбек і універсал Спорт. Він дебютує 16 листопада, напередодні раннього старту 2019, хоча він не очікував, щоб приїхати до Великобританії.

Він буде заснований на модульної платформі компанії Toyota TNGA, яка також використовується на Prius і Camry, і буде побудований в Тойота турецький завод поряд з С-HR кросовер.

Салун був покритий плямами, тестуючи у важкий камуфляж і розуміти, приймати його дизайну Corolla в кузові хетчбек.

Це буде перший Королла седан буде пропонуватися з гібридними двигунами: або 121bhp 1.8, який також використовується в C-HR і Пріус або новий 2.0-літрова версія з 178bhp, які доступні хетчбек і універсал спортивних варіантів. Там буде тільки один звичайний бензиновий двигун – 1.2-літровий агрегат з 114bhp – і немає дизеля.

Тепер, що Toyota зарубали Ауріс ім'я для своїх моделей у Великобританії, новий автомобіль буде відомий як Corolla у всьому світі.

ДЕТАЛЬНІШЕ

Тойота Королла гібридний хетчбек 2.0 2019 Огляд прототипу

Ім'я Тойота Королла підтверджений для повернення Великобританії

Тойота Королла Турінг Спортс гібрид 2.0 2019 Огляд прототипу



Категория: Автоновости