Новий BMW М8: 600 л. с.-плюс супер купе прототип трасі їздити


Опубликованно 17.11.2018 03:18

Новий BMW М8: 600 л. с.-плюс супер купе прототип трасі їздити

Злегка замаскований прототип майбутньої моделі BMW М М8 флагманського купе потрапили на іподром, як інженери про тонкій настройці динаміка супер купе.

Конкуруючи з подібними Bentley континентальний gt За ціною близько ?120 000 у Великобританії, нової моделі приводу на чотири колеса вступив в остаточному розвитку попереду етап запланований публічний дебют на Франкфуртському автосалоні у вересні наступного року.

Набір для Crown Ново-воскрес 8-ї серії лінійці, М8 буде продаватися з вибором з трьох різних кузовах. Перший салонах Великобританії буде М8 купе, зображений тут випробування на трасі Ешторіл у Португалії на початку цього місяця. Це буде супроводжуватися М8 кабріолет, який встановлений для запуску у другій половині 2019 року, з чотирьохдверної М8 GranCoupe також підтвердив запуск в першій половині 2020 року.

М8 працює на тій же бензиновий двигун V8, як на М5, і як з його чотирьох-дверний брат, поздовжньо встановлений твін-турбований 4.4-літровий агрегат планується пропонуватися у двох різних державах мелодії.



Категория: Автоновости