Toyota привезе в Лос-Анджелес оновлений Prius


Опубликованно 22.11.2018 02:43

Toyota привезе в Лос-Анджелес оновлений Prius

Американський підрозділ Toyota анонсувала прем'єру оновленої версії гібрида Prius на автосалоні в Лос-Анджелесі 28 листопада. Імовірно, компанія покаже повнопривідну модифікацію моделі.

Перший офіційний тізер їде по засніженій дорозі новинки, супроводжується коротким прес-релізом, який складається з одного речення, яке перекладається так: «Настала осінь, зима близько, але новому Toyota Prius все одно, суха дорога або засніжена». Можливо, цією фразою виробник натякає на поява повнопривідної версії «четирехдверка», яка зможе справлятися зі сніговими заметами та слизькими дорогами.

Toyota Prius побудований на тій же «візку», що і новий Toyota RAV4, у якого є повнопривідна гібридна версія з додатковим електромотором в приводі задніх коліс. Цю систему могли використовувати і для Prius.

Менш дорогий варіант поліпшення прохідності гібриду полягає в установці на автомобіль з переднім приводом позашляхових шин, здатних справлятися зі снігом і льодом, просунутої системи стабілізації, що імітує блокування переднього диференціала, і збільшення дорожнього просвіту.

Яке з цих припущень виявиться ближче до істини, стане відомо під час прем'єри.



Категория: Автотехника