BMW вивела на тести спортивний кросовер X6 M


Опубликованно 26.11.2018 01:10

BMW вивела на тести спортивний кросовер X6 M

Компанія BMW приступила до дорожніх випробувань X6 M нового покоління. Прем'єра новинки очікується в квітні 2019 року на автошоу в Шанхаї. Виробництво 600-сильного спортивного кросовера налагодять на заводі марки в Спартанбургу (Південна Кароліна).

Шпигунські фото прототипу BMW X6 M наступної генерації опублікував Autocar. Від нинішнього X6 нове покоління відрізняється лінією даху і більш незграбною формою задніх дверей, іншими бамперами і повітрозабірниками, великими колісними арками і нової радіаторної гратами, як у BMW X5. В цілому ж дизайн новинки розроблений в стилістиці меншого кросовера X4. Фото салону новинки на даний момент немає. Передбачається, що він буде ідентичний X5, але з нової розважальної системою iDrive.

За інформацією видання, BMW X6 M нового покоління отримає 4.4-літровий мотор V8 від M5 потужністю більше 600 л. с. Нинішнє покоління моделі комплектується 4.0-літровою «вісімкою», генеруючої 567 л. с. З таким мотором з місця до 100 км/год машина прискорюється за 4.2, розвиваючи максимальну швидкість 250 км/год.

Як і новий X5, X6 M наступної генерації побудований на модульній платформа CLAR від BMW: спереду - подвійні поперечні важелі, а ззаду - «багаторичажка». Також для моделі буде доступна пневмопідвіска. Привід - повний. В моторну гамму стандартної версії X6 нового покоління увійдуть бензинові і дизельні мотори потужністю 249 - 450 к. с.



Категория: Автотехника