Українські дилери почали прийом замовлень на Toyota Proace


Опубликованно 28.11.2018 02:20

Українські дилери почали прийом замовлень на Toyota Proace

В офіційній дилерській мережі Toyota в Україні стартував прийом замовлень на нові комерційні автомобілі Proace: мінівен Proace Verso і вантажний фургон Proace Van.

Мінівен Proace Verso доступний в трьох комплектаціях: Shuttle, Family і Premium і в двох довжинах кузова (4959 і 5309 мм). Залежно від модифікації, в салоні автомобіля зможуть розміститися 7, 8 або 9 осіб. Мінівен оснащений 2.0-літровим дизельним двигуном потужністю 150 л. с., що поєднується з 6-ступінчастою механічною або автоматичною коробкою передач. Всі версії обладнані пакетом «Погані дороги», що передбачає додатковий захист двигуна і підвищену вантажопідйомність.

У комплектації Premium в стандартне оснащення увійшли: бокові двері, що відкриваються безконтактним способом, передні сидіння з масажем та підігрівом, складаний столик, система безключового доступу та запуску автомобіля Smart Entry&Start, проекційний дисплей і система контролю сліпих зон.

У списку систем безпеки і допомоги водієві круїз-контроль з обмежувачем швидкості, антиблокувальна система гальм, система допомоги при екстреному гальмуванні, розподілу гальмівних зусиль і стабілізації, допомоги при рушанні на підйомі та інформування про низькому тиску в шинах, а також антипробуксовочна система.

Вантажний фургон Toyota Proace Van доступний у версії Base з двома варіантами довжини кузова (4959 мм і 5309 мм) і трьома місцями в кабіні. У захисній суцільнометалевою перегородки кабіни Smart Cargo передбачено отвір для завантаження довгомірних предметів. Збільшити площу завантаження можна і за рахунок складних пасажирських сидінь. Доступ до вантажного відділення здійснюється через двустворчаті задню або зсувну бічну двері.

Фургон укомплектований сталевими 16-дюймовими колісними дисками з центральними ковпаками, системою інформування про низькому тиску в шинах, протитуманними фарами, круїз-контроль з обмежувачем швидкості, кондиціонером і аудіосистемою. Водійське сидіння обладнане поперековою підтримкою та підлокітником.

Proace Van оснащується дизельним мотором робочим об'ємом 1.6 літра (90 л. с.) і 5-ступінчастою механічною коробкою передач, в довгобазній версії - 2-літровим «дизелем» потужністю 150 л. с. і 6-ступінчастою «механікою».



Категория: Автотехника