Позашляховика Lexus LX додали «дуже чорну» версію Inspiration Series


Опубликованно 28.11.2018 02:23

Позашляховика Lexus LX додали «дуже чорну» версію Inspiration Series

Компанія Lexus провела віртуальну презентацію позашляховика LX у виконанні Inspiration Series, який пізніше виставлять на автошоу в Лос-Анджелесі. Тираж такої версії обмежать всього 500 одиницями.

Особливість Lexus LX Inspiration Series - чорний колір, як зовні, так і всередині. Кузов позашляховика пофарбований в чорний колір Black Onyx. Такого ж кольору решітка радіатора з хромованою окантовкою, 21-дюймові колісні диски, внутрішня секція фар, декоративна обробка задніх ліхтарів номерного знака і двері багажного відділення. Крім того, особливому LX затонировали скла, протитуманні фари і лінзи головної оптики.

Салон Lexus LX Inspiration Series оброблений світлої полуанилиновой шкірою кольору Moonlight White, контрастує з чорним стелею, центральною консоллю і підлоговими килимками.

В оснащення особливого видання увійшли аудіосистема Mark Levinson з 19 динаміками, мультимедійна система для пасажирів заднього ряду, проекційний дисплей, підігрів та вентиляція всіх сидінь, а також функція Climate Concierge, індивідуально регулює температуру у чотирьох кліматичних зонах салону.

 

Салон Lexus LX Inspiration Series

1

2

3

4

 

Inspiration Series зробили для версії LX 570 з 5.7-літровим двигуном V8 і 8-ступінчастим «автоматом».

У США Lexus LX Inspiration Series буде коштувати 100 420 доларів, з них 14 590 доларів - вартість пакета оновлень.



Категория: Автотехника