BMW представила кабріолет 8 Series


Опубликованно 02.12.2018 03:54

BMW представила кабріолет 8 Series

Компанія BMW повністю розсекретила новий чотиримісний кабріолет 8 Series. У топової версії M850i xDrive новий BMW 8-Series Convertible запропонує 530-сильний твін-турбо мотор V8 і розширений список систем допомоги водієві, в тому числі інтелектуальний персональний асистент BMW.

Габарити нового BMW 8-Series Convertible практично повністю збігаються з розмірами купе 8 Series, представленого в червні цього року. Габаритна довжина автомобіля складає 4843 мм, ширина - 1902 мм і висота - 1339 мм, Колісна база - 2822 мм, ширина колії - 1619 мм спереду і 1642 мм ззаду. Об'єм багажного відділення при закритому даху становить 350 к.

Головним візуальним елементом передньої частини BMW M850i xDrive Convertible є великі повітрозабірники, що надають автомобілю атлетичний вигляд. У стандартне оснащення входять фари BMW Laserlight з системою автоматичного управління дальнім світлом Selective Beam, що працює на відстані до 600 м. В кришку багажного відділення вбудований додатковий задній ліхтар, підкреслює ширину автомобіля і низький центр ваги.

У стандартній комплектації доладний дах чорного кольору, за доплату - у кольорі «антрацит» з сріблястим ефектом. На швидкості до 50 км/год дах складається і розкладається за 15 секунд. У складеному стані вона ховається під зовнішньою панеллю. Салон, включаючи приладову панель, дверні карти і задні панелі, оздоблений шкірою Merino. У стандартну комплектацію увійшла система BMW Live Cockpit Professional з підтримкою навігації, мультимедійною системою і повністю цифровий 12.3-дюймової приладовою панеллю, підсвічування салону і багатофункціональні сидіння водія і переднього пасажира, а також затягнуте шкірою рульове колесо M з підрульовими пелюстками і екран, який захищає пасажирів від вітру. За доплату доступна вбудовані в передні сидіння система охолодження шиї теплим повітрям. Управляти різними системами автомобіля можна за допомогою дисплея, контролер iDrive, кнопок на рульовому колесі і голосових команд.

 

Салон BMW 8-Series Convertible

1

2

3

4

5

6

 

В якості опції доступні аксесуари з колекції BMW Individual, скляна обробка окремих елементів управління і стереосистема Bowers & Wilkins, яка замінить стандартну аудіосистему Harman Kardon.

Крім додаткового посилення днища, новий BMW 8-Series Convertible оснастили системою захисту пасажирів при перекиданні автомобіля, що складається з двох алюмінієвих стійок встановлених за підголівниками задніх сидінь, які миттєво висуваються за допомогою піропатронів при виникненні ризику перевороту.

У версії M850i xDrive кабріолет укомплектований 4.4-літровим бензиновим твін-турбо мотором V8 (530 к. с. і 750 Нм), що поєднується з 8-ступінчастим «автоматом» Steptronic, повним приводом BMW xDrive і диференціалом M Sport. З місця до 100 км/год автомобіль розганяється за 3.9 секунди.

У стандартну комплектацію увійшли адаптивна підвіска M з электронноуправляемыми амортизаторами, гальмівна система M Sport, 20-дюймові легкосплавні колісні диски, ексклюзивні деталі інтер'єру в кольорі «сірий церій», накладки на дверні пороги з логотипом моделі і підсвічуванням, а також декоративні накладки у вигляді сітки з нержавіючої сталі. Стандартні для кабріолета автодоводчики дверей, теплоізоляційне вітрове скло, інтерактивний ключ Display Key і пакет обігріву салону, включаючи підлокітники, рульове колесо і передні сидіння. Також доступні пакети інтер'єру Chrome Line і M Carbon.

У списку систем допомоги водієві асистент водіння з системою попередження про зіткнення з функцією автоматичного екстреного гальмування в місті, попередження про небезпеки при перестроюванні, контролю швидкісного режиму і системою допомоги при виїзді з паркування заднім ходом, а також асистенти паркування з камерою заднього виду і руху заднім ходом. В якості опції пропонуються активний круїз-контроль з функцією Stop & Go, асистент водіння Professional (включає асистент руху по смузі з функцією підрулення) і система нічного бачення BMW Night Vision, що розпізнає людей і великих тварин в темряві.



Категория: Автотехника