Людина пропонує з 6 обручок, так що наречена може вибрати


Опубликованно 05.12.2018 03:15

Людина пропонує з 6 обручок, так що наречена може вибрати

І один хлопець вирішили прикрити всі свої тили, запропонувавши з шістьма різними Алмаз бенгальські вогні — так його нареченої-к-Бути може вибрати свій улюблений.

Денніс Браун II, а модель та фітнесу, найняв організатор заходів, стиліст, фотограф, флорист і дизайнер одягу, щоб переконатися, що все пройшло як по маслу, коли він вискочив питання.

Подивитися цей пост на Instagram

Ми в сезон активності. Це пропозиція в ці вихідні була приголомшлива. Планували до досконалості Khia на @themeit_inc ... ми з нетерпінням очікуємо спільної роботи з ними на багато більш дивні пропозиції протягом цього сезону участі. Хлопці якщо вам потрібна допомога у плануванні ідеальна пропозиція перевірити їх! Не можу дочекатися, щоб поділитися з цим чудовим днем!

Публікацію на Нейт телятини (@natevealphotography) на 26 листопада 2018 в 5:22 годин ПСТ

І Атара Даллас лікувався в шести різних форм і розмірів бенгальські вогні, в кінцевому рахунку, вибираючи сльоза кільце.

Містер Браун також надрукували величезний банер, на якому написав: “Сьогодні, в цей особливий день я мав задоволення поставити посмішку на вашому обличчі весь день.

“Бо немає більшого подарунка, який я міг думати, щоб дати вам.

“Жінка, чиє серце повно любові і відданості до мене, жінка, у чиїй вірності всіх тих, кого вона любить варто незрівнянний, жінки, чия щедрість, готовність допомогти іншим навколо неї розквітають не знає глибини.

“Жінка, яка самотужки змусив мене повірити, що споріднена душа, коханець, воїн молитви, довіреною особою і кращим другом може бути загорнутий в одну дивно красиву душу, яка була ручної роботи для мене.

"Ось чому сьогодні мені захотілося дати вам найбільший дар, який я міг би подарувати тобі ... моє серце і душу повністю, непохитно і все твоє ... ти приймаєш і тримати мене за руку через цей шлях?"

Подивитися цей пост на Instagram

Публікацію на Нейт телятини (@natevealphotography) на 3 грудня, 2018 в 3:54 ранку ПСТ

Пропозиція тільки пішли вірусні, з людьми, називаючи їх "красивий", "прекрасний", "епік", "безцінний" і "виняткових".

Але інші стогнали, "ти ставиш занадто високу планку для цих хлопців" і пожартував: "він знав, що назад".

Вчора одна мама показала, що вона відмовилася носити "сексистські" обручки тому що припустили, що вона "належить людині.

Ця стаття спочатку з'явилася на сонце і опублікована з дозволу



Категория: Обо всем