Зовнішність оновленого седана Genesis G90 розсекретили в мережі


Опубликованно 05.12.2018 06:18

Зовнішність оновленого седана Genesis G90 розсекретили в мережі

Оновлений седан Genesis G90 розсекретили до офіційної прем'єри в Сеулі. Новинку покажуть 27 листопада на спеціальному заході марки.

Фотошпигунам вдалося зняти практично не замаскований Genesis G90. Від нинішнього покоління оновлений флагманський седан відрізняється переробленої передньою частиною з сітчастою радіаторної гратами у формі геральдичного щита, як у концепт-карів Essentia і GV80, і матричними світлодіодними фарами з подовженою секцією, що поєднують функції денних ходових вогнів і покажчиків повороту. На переробленому передньому бампері збереглися колишні повітрозабірники.

Нові задні ліхтарі у вигляді двох паралельних секцій з'єднані тонкою смугою, а інтегровані в бампер хромовані насадки патрубків вихлопної системи, оформлені в тому ж стилі, що і радіаторна решітка. Місце для номерного знака перенесли на бампер.

Наскільки змінився салон седана, судити складно, але в компанії вже підтвердили, що оновлений Genesis G90 отримає покращену 12.3-дюймову інформаційно-розважальну систему з підтримкою Android Auto і Apple CarPlay, і можливістю отримувати оновлення по повітрю.

Оновлений седан отримає адаптивну підвіску. У список систем допомоги водилею увійдуть системи запобігання фронтальних зіткнень, попередження про рухаються перпендикулярно автомобілях при русі заднім ходом, утримання в смузі та асистент безпечного виходу з автомобіля.

На південнокорейському ринку оновлений Genesis G90 буде доступний з 3.8-літровим мотором V6, 3.3-літрової турбошісткою і 5.0-літровим V8.



Категория: Автотехника