Форд додає нові дизельні двигуни для S-MAX і Galaxy мінівенів


Опубликованно 07.12.2018 05:15

Форд додає нові дизельні двигуни для S-MAX і Galaxy мінівенів

Форд С-Макс і Форд Гелексі отримав цілий ряд нових систем і додаткових технологій безпеки на 2018 рік.

Обидва автомобілі тепер може бути налаштована з Форда 2.0-літровий Ecoblue дизельний двигун, який доступний в 118bhp, 148bhp або 187bhp турбований форм, або як діапазон твін-турбований агрегат з 237bhp. Це може бути в парі або з шестиступінчастою механічною або нової восьми-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Ford каже, що ці нові двигуни є більш економічними, ніж у попередньої версії двигун Duratorq, і восьми-ступінчастий автомат забезпечує плавне перемикання, ніж шестиступінчаста система невыключенный раніше.

Автомобілі також отримають поліпшену сліпі моніторингу системи, яка може виявити наближаються транспортних засобів від далі і омивачі вітрового скла, які були переведені на важелі склоочисників для більш ефективної очистки, в той час як тіавтоматична коробка передач також отримає адаптивний круїз-контроль з зупинки/запуску функції. Великобританія-виробника автомобілів також мали електронного стоянкового гальма переїхав на сторону водія центральній консолі.

У Виньяле версії S-MAX, а моделях, оснащених 237bhp твін-турбо двигун зробити активного шумозаглушення, щоб зменшити скільки шуму двигуна чутно всередині. СТ-лінії s-Макс моделі отримати червоні гальмівні супорти, і як S-MAX і Galaxy зараз можна замовити хром синій і дифузний срібних тонах.

Нові дизельні моделі доступні для замовлення вже зараз, з-Макс за ціною від ?26,470 і Галактику від ?31,295.



Категория: Автоновости