Леннокс Льюїс порекомендував Повєткіну закінчити кар'єру


Опубликованно 07.12.2018 07:42

Леннокс Льюїс порекомендував Повєткіну закінчити кар'єру

Британський боксер Леннокс Льюїс, який у минулому абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі заявив, що російському боксеру Олександру Повєткіну потрібно завершити кар'єру після поразки від британця Ентоні Джошуа. Про це повідомляє УНН.

Така точка зору від авторитетної особи боксерського світу (Льюїса) склалася після поразки Повєткіна від британця Джошуа. "Повєткін дуже активно почав поєдинок, до середини бою у нього просто закінчилося паливо. Хоча, звичайно, кілька хороших атак він провів. Але цього виявилося недостатньо, а Джошуа ж спокійно включився і зробив свою справу", - прокоментував Леннокс Льюїс.

"Ентоні зможе перемогти той, хто буде добре готовий фізично не в половину бою, а на 12 раундів. що стосується Повєткіна, то думаю, що йому потрібно завершувати кар'єру. Він би став прекрасним послом спорту з боксу", - сказав Льюїс. Бій 39-річного Повєткіна і 28-річного Джошуа пройшов 22 вересня в Лондоні на стадіоні "Уемблі" завершився поразкою російського боксера технічним нокаутом в сьомому раунді.

Раніше "Вести" повідомляли про те, що "Приїду в Київ зіграти в шахи" - Леннокс Льюїс розповів про поєдинок з Кличком. Також стало відомо, що Ентоні Джошуа переміг Олександра Повєткіна в бою за титул чемпіона нокаутом.



Категория: Обо всем