Кубіца отримав пропозицію стати бойовим пілотом у Williams


Опубликованно 08.12.2018 11:15

Кубіца отримав пропозицію стати бойовим пілотом у Williams

Роберт Кубіца / Getty Images

Резервний пілот Williams Роберт Кубіцаотримав пропозицію від британської команди зайняти місце бойового пілота. Про це повідомляє Autosport.

Поляк не поспішає з відповіддю, оскільки також зацікавлений у перспективи співпраці з Ferrari в якості пілота розвитку. У коментарі для Autosport Кубіца зазначив, що вже незабаром озвучить своє рішення:

«Думаю, що дуже скоро рішення буде прийнято. На мій погляд, я рухаюся до цього моменту, і я встановив собі певні терміни. Протягом кількох днів я прийму рішення про те, що мені робити далі, і думаю, що це буде кращим напрямком для моєї кар'єри. Я в комфортній ситуації і кажу про це протягом декількох тижнів.

Я буду робити те, що так чи інакше приваблює мене, і я впевнений, що це буде приносити мені задоволення. Але багато чого залежить від настрою в моїй голові. То я захочу брати участь в гонках, то буду суміщати роботу, або ж мені потрібно буде зосередитися на чомусь одному, як в цьому сезоні.

Чи вплине на моє рішення можливе довгострокове пропозицію про співпрацю від Ferrari? Цілком можливо, що моє бажання повернутися в гонки Формули-1 превалює над гарантіями довгострокового проекту. Разом з тим я завжди говорив про те, що коли діти мріють про Формулу-1, вони думають про те, як стати чемпіоном світу або як потрапити в червоний болід.

Це може бути дуже цікаво, але мені потрібно зважити співпраця з топ-командою на високому рівні. Це привабливо не тільки з професійної точки зору, але і викликає емоційний інтерес».

Раніше повідомлялося, що Кубіца замінить в Williams Ленса Стролла. Також на місце в британській команді претендує учасник молодіжної програми Mercedes. Читайте також:



Категория: АвтоМотоСпорт