Божевільні фотографії зсередини Карла і розкішний Жасмин весілля


Опубликованно 08.12.2018 22:06

Божевільні фотографії зсередини Карла і розкішний Жасмин весілля

Ці три екрана Корольов вже багато спільного, а тепер ось ще що: вони всі високого профілю, підбірка смішного ексклюзивний і єдиний курорт Palmilla в Лос-Кабос, Мексика.

Один і єдиний курорт Palmilla в Лос-Кабос, Мексика. Картина: Один Тільки&Курорти

Розташований на краю півострова Баха, розкішні знаменитості майна — давній місцем для голлівудських зірок і багатих у світі — в оточенні Тихого океану і моря Кортеса.

Це розкішний центром Мексики Баджа області. І це місце для проведення весілля вибір Стефанович, 44, хто буде одружуватися на своїй 34-річний дизайнер взуття наречена Жасмин Yarborugh на мальовничому ділянці перед сім'єю і вбивання список приятелів приїхати в неділю вранці.

Для опису Палмила так мальовничо, майже образа. Немає ні одного прикметника, яке може підвести своєю розкішшю і новий рівень розкоші.

Це мрія Instagrammer це — єдине, що могло б наблизитися в Австралії якщо пляж Бонді знаходиться в гавані Сіднея і замість води навколо Оперного театру, там текли ріки з вина.

Мрія Instagrammer. Картина: Один Тільки&Курорти

Всього в двох годинах польоту від Лос-Анджелеса, суха пустеля зустрічається з блакитним морем в Лос-Кабос. І розташований на скелях неподалік від коридору, 32 км шосе між Кабо-Сан-Лукас і Сан-Хосе-дель-Кабо — це процвітаючий рай Палмила.

Це все білі вілли з теракотовими дахами і пальмами зйомки в нескінченно синє небо. Акуратні бруковані доріжки між доглянутими садами і гості прогулятися в білих одежах між басейном і спа.

Армія з більш ніж 100 білизна одягнені співробітники zip навколо підстави на гольф-кари, що не робити шуму, бо шуму — крім того, що гуркіт хвиль, ні шампанське бути вискочив би зруйнувати таку розкіш.

В центрі підстави в історичній білої каплиці, де Стефанович та Ярбро планується проведення церемонії в неділю. Великий побілений розпираючий веж фасаду над курортом і видом на море Кортеса. Місткістю 40 осіб всередині, у каплиці є простір для 240 осіб.

Армія з більш ніж 100 білизна-її співробітники zip навколо підстави на гольф-кари, що не шуміти. Фото: Додається

Легендарний курорт, побудований в 1956 році син президента Мексики — має багаторічну історію як приватна майданчик для неймовірно багатих і знаменитих. Тільки дістатися на літаку і яхті, Джон Уейн, Люсіль Болл і колишній президент сша Дуайт Ейзенхауер весь відпустку тут. Зараз 173-зірковий готель з додатковими приватних вілл для більш високопоставлених гостей, територія ексклюзивного відпочинку для зірок, як Кемерон Діаз, Джордж Клуні, Х'ю Джекман і Селін Діон.

На трохи менш значними масштабами, реаліті-шоу Зірки Спенсер Пратт і Хайді Монтаг мав тут своє весілля в 2008 році.

Цілком ймовірно, це думка пана Стефановича щоранку, що коштувало йому більше $10,000 за ніч. Картина: Один Тільки&Курорти

В прагненні перевершити Пратт-Montags, він повідомив Карл і Жасмин виплеснули на двох розкішних вілл для проживання — один для au 11,600$на добу, а інший-для AU15$, 000 за ніч.

Спа-салон вілли в сучасному стилі, обладнані декількома спальнями, показ номерів та приватних тренажерних залів.

Гості, що не проживають в окремих віллах також будете отримувати зірки лікування. Кожен номер з видом на океан і кожному гостю надається особистий дворецький — бо одне без іншого було б просто смішно.

Маєток може похвалитися тільки викупатися пляжі в Кабо. Картина: Один Тільки&Курорти

Розповзання по 100 гектарів зубчастими скелями, садиба може похвалитися тільки викупатися пляжі в Кабо і чотири ресторани, в тому числі обпалило, під керівництвом знаменитого Нью-Йорку, удостоєний зірки Мішлен-шеф-кухаря Жан-Жоржа Вонгеріхтена, де Карл і Жасмин, за чутками, до їх весілля. Дружини провели у п'ятницю ввечері привітальні напої в мексиканському стилі в ресторані "Аква" Ларби.

Збереження конфіденційності та ексклюзивність готелю-це персонал бою навчені воювати. Коли Дженніфер Еністон зареєстрований до курорту $28,000 за ніч Вілла Кортес в 2010 році відсвяткує свій 41-й день народження з друзями Кортні Кокс, Шеріл Кроу і Джерарда Батлера, він повідомив співробітникам реалізований трьохетапний план дій для стримування папараці на човнах, сподіваючись отримати знімок зірка.

Повідомляється, що план розпочався з кадрів, створюючи "стіну дзеркала" вздовж берега, щоб відбивати світло назад в об'єктив камери спостереження. Другий етап передбачав персоналу на гідроцикли розпилення води в ЛПВЩ. І три етапи нічого не вражає — це просто аутсорсингова військовому катері в круїз і заблокувати березі.

Налаштування столу на пишний курорт. Фото: Додається

Персонал готелю дасть Карла повноцінне лікування Дженніфер Еністон і використовувати схожі тактики на великий день господаря?

Може бути. Шукати військові.



Категория: Обо всем