Ця жінка стверджує, що вона отримала найгірше розставання текст весь час


Опубликованно 08.12.2018 22:06

Ця жінка стверджує, що вона отримала найгірше розставання текст весь час

Я сидів на самоті на лавці в парку, писати в моєму щоденнику, коли я подивився вгору і побачила його — високий, чорнявий та красивий чоловік з чудовим голови кучері, зовсім не дивлячись втратив в костюм з фраком.

Хто цей хлопець? Він іде в театр? Він чекає побачення?

— Більше історій, як це, перейдіть до whimn.ком.АУ —

Я НЕ МІГ ВІДІРВАТИ ВІД НЬОГО ОЧЕЙ

Я була вражена — він був дуже визначення ідеального лідера.

У справжню комедію моди, таємничий чоловік підходив і сідав навпроти мене. На мить, я був заморожений, цікаво, якщо я повинен говорити першим або побачити, якщо він хотів розпалити розмова.

Моя нетерпляча я, я вирішив зробити свій хід.

"Ви чекаєте когось?" Я запитав. Він здивувався, але швидко відповів: "я був".

Потім він почав розповідати мені, що він був актором у захоплюючий грати і, що його вбрання було частиною його характеру, щоб бути посланцем для групи людей, що беруть участь в драмі, заповнені екскурсія по Лісабону.

Ми не могли перестати говорити і, коли він помітив, що люди його чекають, він швидко запропонував мені його номер. Натхненні театральністю цей сценарій, я вирішив вийти з персонажа і зробив те, чого зазвичай не роблю — я відмовився.

Замість цього я сказав з великою впевненістю, що він повинен взяти замість моєї.

По темі: я зараз на мілині і здебільшого самотнім, і я витратив усе моє життя

По Темі: Я Вийшла Заміж, Перш Ніж Я Був Готовий'

МІЙ ВЕЛИКИЙ ПОРТУГАЛЬСЬКИЙ РОМАНС

Протягом наступних кількох тижнів, ми були закохані в Лісабоні.

Я був повністю захоплені зненацька. Я закохалася в цю людину і це місто, обидва з яких були в моє серце. Після низки дат, які у комплекті йшли до джаз-барів, ринок, обіди і розвалившись на березі річки, все здавалося гладеньким, щоб couplesville.

Досить скоро, моя голова була в овердрайв. Продовжувати цей курортний роман, мені потрібно якір у цьому місті. Я почав споглядати переїхати в Португалію виключно для продовження цих відносин.

Здавалося, що гладкою вітрильних couplesville. Зображення: iStock Не

ПОТІМ ВСЕ ЗМІСТИЛОСЯ

Було кілька днів, коли ми не бачимось з-за роботи зобов'язань, приймаючи його в порту. За цей час я не чула від нього, що багато.

Досить скоро, я перетворилася в те, що я ненавиджу — божевільна жінка. Я почав відчувати занепокоєння, що я не чув від нього. Природно, я почав відчувати щось не так; як наші нові відносини були вичерпані.

Незабаром Я поклав край моїм стражданням, коли я почув від нього (нарешті) і я відчула себе безглуздо навіть думати щось недобре.

Я сказав йому, що ми повинні були говорити про те, куди ми прямували.

По телефону, ми погодилися провести романтичний день разом, перш ніж я повинен був покинути Лісабон.

По темі: я читала тексти моїм невірним нареченим, а не моя клятва на весіллі'

По темі: я бачила, як чоловік моєї подруги в "Тиндере"'

ДАТУ ЗАКІНЧЕННЯ ВСІХ ТЕРМІНІВ

План був у тому, щоб вийти за прекрасний обід і прогулянка по місту, потім закінчити його, щоб разом приготувати обід.

У день нашої дати епопеї, я вирішила, що вбиратися для нього. Я не можу згадати останній раз, коли я зробив так багато зусиль, щоб справити враження на хлопця. Я хотіла виглядати найкращим чином і вразити його.

У мене була Енн Хетеуей-типу Щоденники принцеси макіяж, де я отримав моє волосся зроблено, пішли в овердрайв з вищипування мої брови, поклали на обличчя макіяж і одягла сукню, все, щоб змусити мене відчути себе жінкою, бути бажаною. (Я живу в хвостики і штани, так що це було досить трансформація.)

Після того, як я вийшла з салону, я ходив по вулицях Лісабона, як я володів цим місцем. Моя впевненість була на своєму піку, і я не міг стримати хвилювання.

Це було за полудень, коли я перевірив мій телефон, щоб побачити, в якому ресторані ми зустрілися з ним — тільки щоб побачити у мене немає нових повідомлень.

По Темі: Всередині Заборонений Роман Між Адвокатом Та Засудженим Вбивцею

По Темі: Що Свідоме Розставання Дуже Подобається

МОЄ СЕРЦЕ СТИСЛОСЯ

Я намагалася зателефонувати йому. Задзвонив телефон, так що замість цього я написав йому, щоб запитати, де ми мали зустрітися.

Я безцільно блукав навколо Лісабона на час, вичікувати свого часу, поки телефон у моїх руках завібрував.

Про час — це був він.

Я БУЛА ПЕРЕПОВНЕНА ЩАСТЯМ — ПОКИ Я НЕ ПРОЧИТАВ ПЕРШИЙ РЯДОК

“Те, що вчора сталося з дівчиною, з якою я працюю. Я не міг уникнути. Це краще не бачити один одного. Я думаю, що я люблю. Я можу подзвонити в пару годин?"

Я завмер. Моє серце стислося. Це було схоже на позатілесний досвід. Чи було це для реального?

Я перечитував і перечитував повідомлення. Я намагався зателефонувати йому, але немає відповіді. Це був один повністю завантажений повідомлення про те, що було більше бомб, ніж будь твіт таблоїд.

Я повинен був це обдумати. По-перше, він спав з ким-то ще, щось, що, мабуть, він не міг уникнути і тепер, він був у неї закоханий. Сказати, що?

По Темі: Щоденник Молодої Заміжньої Свінгер

Я ЙШОВ ПО ЛІСАБОНУ, ВІДЧУВАЮЧИ СЕБЕ ОБОЛОНКОЮ ЛЮДСЬКОГО

Я намагалася додзвонитися до подруги додому, але ніхто не взяв. Сльози текли по моєму обличчю швидше, ніж протягом річки Тежу.

Я відчув себе переможеним. Я відчував, як мій світ, як я його знав, протягом останніх кількох тижнів були розчавлені — і ким я тільки що відкрив моє серце.

Чому ця людина здається, що це було необхідно розкрити кожну деталь і сказати, що він був закоханий? Як ви не могли не спати з кимось?

Я втопилася моя печалі в той вечір, випиваючи з новими друзями, і залишив Лісабон на наступний день, з розбитим серцем і догляду без похмілля.

На жаль, моя голлівудська романтична комедія вийшла, а не короткометражний фільм. Про дурна людина, хто з тих пір намагався зв'язатися зі мною.

Я відмовився, тому що ця історія любові не заслуговує на продовження і якщо це так, це буде типу, як ви розумієте, йти прямо до DVD.

— Юлія Д Ораціо-позаштатний журналіст і автор | @roamingflamingo

— Ця стаття спочатку з'явилася на whimn.ком.AU і була відтворена з дозволу



Категория: Обо всем