Захід "Реала". Догляд Лопетеги може стати тільки початком


Опубликованно 09.12.2018 02:48

Захід

Поразка від «Барселони» з рахунком 1:5 стало останнім матчем для Хулена Лопетеги на чолі мадридського «Реала». Замість нього вже призначений новий тимчасовий тренер, але навіть зміна головнокомандувача навряд чи допоможе уникнути столичному клубу затяжної кризи.

Влітку «Реал» втратив пішов в «Ювентус» Кріштіану Роналду, а також відправився у творчу відпустку тренера Зінедіна Зідана. Крім того, ключові гравці, які забезпечили команді три перемоги в Лізі чемпіонів і одне чемпіонство, продовжили невблаганно старіти. Серхіо Рамосу вже 32 роки, на рік старший Лука Модріч, за 30 років Марсело і Бензема.

Влітку ж прийшли зовсім юний Вінісіус Жуніор, голкіпер Тібо Куртуа, а також правий захисник Альваро Одриосола. Регулярно бити голи середняків, а також робити різницю в Лізі чемпіонів з відходом Роналду стало нікому. Бензема нестабільний, Бейл часто травмований, Іско і Марко Асенсио всі ж люблять атакувати з глибини, а не завершувати атаки. До того ж додалося проблем в обороні, де продовжує деградувати Серхіо Рамос.

Хулен Лопетеги, зі скандалом пішов зі збірної Іспанії прямо перед початком чемпіонату світу в Росії, хотів отримати новий виклик, вперше в житті попрацювати з великим клубом, а також непогано заробити грошей. Друге і третє у нього вийшло. З першим вийшло не дуже, оскільки ресурсів для досягнення успіху у нього не вистачало. «Реал» програв чотири рази в чемпіонаті, поступився в Лізі чемпіонів з московським ЦСКА, а один час навіть не міг забити близько восьми годин поспіль.



Категория: Обо всем