Вернидуб: Я прийняв рішення піти у відставку


Опубликованно 11.12.2018 01:24

Вернидуб: Я прийняв рішення піти у відставку

Головний тренер Зорі Юрій Вернидуб вирішив піти у відставку після того, як луганчанам не вдалося пробитися в груповий етап Ліги Європи.

"Я вдячний всій команді, вдячний Зорі, за проведені в клубі 9 років. Думаю, пора робити паузу. Сподіваюся, це піде на користь клубу", — заявив Вернидуб.

"Я як головний тренер, не виконав завдання. Ми не вийшли в груповий етап. Плюс не дуже гарний виступ у внутрішньому чемпіонаті. По поверненню до Києва завтра спробую зустрітися з президентом. Думаю, ми поговоримо, і я обосную своє рішення".

- Це означає, що ви ідете у відставку?

"Думаю, що так. Я, як головний тренер, відповідаю за результат. Потрібно приймати це рішення. Для себе я прийняв таке рішення. Сподіваюся, що президент клубу Євген Геллер мене теж зрозуміє. Потрібен новий чоловік, який стане головним тренером, який зможе влити нову кров в клуб, в команду, і вони почнуть показувати ще кращі результати, ніж ті, які добували ми".

Вернидуб очолив Зорю в листопаді 2011-го року, а до цього працював в клубі помічником головного тренера.

Бажаєте дізнаватися головні футбольні новини першими? Підписуйтесь на наш канал в Telegram! Стежити за нашим сайтом ви також можете в Facebook і Twitter.



Категория: Футбол