"Динамо" і "Ворскла" перемогли при жахливій грі


Опубликованно 11.12.2018 03:06

Україна нарешті дочекалася перемог на груповому етапі єврокубків. Перші три очки спочатку в Азербайджані заробила полтавська "Ворскла", а потім переможний успіх повторили у Франції кияни з "Динамо". Українські команди показали огидну гру, але змогли досягти позитивного результату. Ці перемоги надзвичайно важливі з точки зору рейтингу УЄФА для України, а також для турнірних перспектив "Динамо". "Ворскла" з-за своєї дурості після виїзної перемоги почала кусати лікті. Найнудніший матч турніру

"Ворскла" і "Карабах" в перших двох зустрічах програли "Арсеналу" і "Спортингу", тому практично припинили боротьбу за вихід у плей-офф. Найприкріше "Ворсклі", яка вела до останньої хвилини в матчі з португальцями, але потім дозволила супернику зрівняти рахунок, а потім піти вперед і пропустити ще один м'яч. Отже, команда билися за перші очки і престиж.

Перший тайм був відверто жахливим. У команд не було моментів, в атаку ніхто йти не поспішав, "Ворскла" зовсім ні разу не вдарила по воротах. "Карабах" був сміливішим, але "Ворскла" відбивалася, ніби вона веде в рахунку у фіналі турніру. Багато хто після першого тайму вирішили переключити канал і подивитися щось більш живе.

Як виявилося, вони втратили не багато. "Ворскла" на самому початку другого тайму відкрили рахунок, завдяки дальньому удару Кулача та помилки воротаря господарів. "Карабах" намагався зрівняти рахунок, але серйозних моментів біля воріт української команди не виникало. У підсумку, "Ворскла" без особливих проблем вистояла і відвезла перемогу з рахунком 1:0 із Закавказзя.



Категория: Обо всем