День я виявила, що чоловік захворів секрет


Опубликованно 13.12.2018 11:00

День я виявила, що чоловік захворів секрет

Я була заміжня за Джейсоном протягом 15 років, коли я помітив щось відкусив.

Він може бути трохи потайним, що змусило мене підозрювати, що у нього була інтрижка, але я не знайшов ніяких вагомих доказів.

Також у нас була здорова сексуальне життя, він постійно говорив, що любить мене і, хоча ми билися час від часу, все було взагалі нормально між нами.

Джейсон дивився порно годинами кожен день. Фото: iStock

АЛЕ ПОТІМ Я ВИЯВИВ ЙОГО БРУДНИЙ СЕКРЕТ

Я поспішав, щоб забрати наших синів у футбол. Хлопчики попрощалися з Джейсоном хто сказав, що він не зміг бути присутнім на матчі, тому що він був конференц-дзвінок з-за кордону, що він не міг пропустити.

Це було не з простих. Він був повний-на роботу в світі фінансів і часто були дзвінки з Нью-Йорка чи Лондона.

Хлопчаки були розчаровані їх батько не приїжджає на гру, але я пояснила, що у тата важлива робота, тому нам пощастило жити у великому будинку з басейном, а також всі інші великі речі, які ми користувалися тоді.

У мене пацани в машині і я як раз збиралася витягнути на дорогу, коли я раптом зрозумів, що залишив їх щитки всередині.

Якщо вони не носять щитки, вони не дозволили б грати у футбол, так що я пішов всередину, щоб захопити їх.

Скільки часу було потрібно від нас, попрощавшись з Джейсоном, щоб я повернулася додому, усередині було близько трьох хвилин.

У нас був номер, я називаю 'кінозал", і ми використовуємо його, як сім'я, дивитися фільми. Якщо там був великий спортивний матч, Джейсон назвав би його "печерна людина'.

Я подзвонив, щоб Джейсон знав я й забула, накладки на гомілку, але я не отримав відповіді. Я подумав, Може, він вже селекторної наради.

"Він сказав, що він не міг прийти на футбол, тому що у нього була конференція. Він лежав". Фото: iStock

АЛЕ ПОТІМ Я ПОЧУВ ЗВУКИ З ФІЛЬМУ НОМЕР

Звичайно, він не дивиться телевізор? Двері були прочинені і те що я побачила привело мене в жах. Скажімо так, він брав участь неймовірно молоді дівчата, одягнені в шкільну форму.

Він сидів на дивані, зовсім гола. Я скрикнула і назвала його огидна свиня.

Так ось як я виявив його пристрасті до порно.

Я досі не можу повірити, що мені це вдалося, але я повернувся в машину і поїхав на футбол, але залишок дня пройшов у тумані.

В ту ніч, Джейсон з'їхав і коли він подзвонив, щоб сказати мені, що він в будинку його батьків, він зізнався, що він спостерігає за кілька годин порно в день і він обіцяв вам допомогти.

Я слухав його і запитав, Якщо ми могли б поговорити на наступний день. Ми довго спілкувалися і все було добре в протягом короткого часу, і я сказав, що мені треба сходити до сестри на ніч.

Я ПОДУМАВ, ЩО ДОБРЕ БУЛО Б ЗАЛИШИТИ В СПОКОЇ ДІТЕЙ З НИМ

Але я був неправий. Я б закінчив спір з моєю сестрою і прийшла додому приблизно в обідній час.

Хлопчики грали у свою кімнату. Але де був їхній батько? Так, він був у 'кінозал' дивитися один з його порноактрис.

Це було для мене. Я зрозумів, що мені довелося піти. Я не міг залишити його в спокої з нашими дітьми, якщо вони бачили цю мерзоту?

І, повір, те, що я побачив, було неймовірно брудно. Пізніше я знайшов файл з каталогу його перегляду. Я був в змозі використати ці докази при розлученні, як я був сповнений рішучості зберегти наш будинок.

Не довго після того, як ми розлучилися, він завів собі нову подружку. Цікаво, якщо вона знає про його уподобання? Або, може бути, вона не дбає.Як працює залежність?1:12

Подивитися на науку позаду, як і чому люди підсаджуються на певні види діяльності або речовинами.11 травня 20187 місяців тому/дисплей/newscorpaustralia.com/веб/NewsNetwork/спосіб життя - синдиковані/охорони здоров'я/



Категория: Обо всем