Універсал Audi A4 Avant помітили під час тестів


Опубликованно 14.12.2018 22:12

Універсал Audi A4 Avant помітили під час тестів

Компанія Audi вивела на дорожні випробування оновлений універсал A4 Avant. Офіційна прем'єра новинки відбудеться в 2019 році. У списку оновлень очікується повністю цифрова приладова панель і нова мультимедійна система з 10.1-дюймовим дисплеєм.

Фото закамуфльованого прототипу опублікував AutoExpress. Прототип конкурента нових BMW 3 Series і Mercedes-Bez C-Class проходить випробування холодом перед прем'єрою. За інформацією видання, щоб не відстати від конкурентів, компанія витратить на оновлення сімейства Audi A4 500 мільйонів фунтів стерлінгів (більше $554 млн).

Від попередника оновлений A4 Avant буде відрізнятися меншого розміру радіаторної гратами, новими бамперами, прямокутними патрубками вихлопної системи, новою оптикою і видозміненим спойлером. Передбачається, що у універсала буде інший капот, крила і дах, перенастроенная підвіска і ходова частина.

У салоні встановлять нову інформаційну систему з 8.8 або 10.1-дюймовим дисплеєм на вибір, а також повністю цифрову приладову панель. Очікується, що до 2025 року у нового A4 Avant з'явиться гібридна модифікація.

Audi A4 і A4 Avant 2019 модельного року марка представила влітку цього року. Переживши незначні зовнішні зміни, оновлене сімейство отримало новий спортивний пакет S line competition, в який увійшли нові 19-дюймові колісні диски Audi Sport, спортивна підвіска, червоні гальмівні супорти, триспицеве кермове колесо, обтягнуті шкірою спортивні сидіння і карбоновий декор в салоні. Також в пакет увійшли світлодіодна оптика, логотипи Audi в нижній частині задніх дверей і новий колір кузова (Turbo Blue), а для A4 Avant - спортивний задній спойлер.

Моторна гама колекції не змінилася. Audi A4 Sedan і Audi A4 Avant як і раніше будуть пропонуватися з бензиновими «турбочетверками» 1.4 TFSI (150 л. с.) і 2.0 TFSI (190 або 252 к. с.), а також дизельними двигунами 2.0 TDI (122, 150 або 190 л. с.) і 3.0 TDI (218 або 272 л. с.). Поєднуються агрегати з трьома типами трансмісій і переднім або повним приводом (підключається або постійним).



Категория: Автотехника