Найбільш популярні пошукові порно терміна розкривається


Опубликованно 15.12.2018 15:54

Найбільш популярні пошукові порно терміна розкривається

Цифри вказують на те, що категорія є найбільш поширеним серед жінок-користувачів і четвертої за популярністю серед чоловіків.

І це не тільки в Австралії. 'Лесбіянки відео-це кількість одного пошукового слова в Північній Америці, більшість країн Південної Америки та деяких європейських і близькосхідних країн.

Порно гігант заявив, що в 2018 році, жінки були 151 відсотків частіше, ніж чоловіки, дивитися лесбі відео.

Ці висновки показали порно тенденції в усьому світі. Фото: Сістер

Доктор Betito Лорі, директор сексуального оздоровчий центр Сістер припущення, що жінки виявляють інтерес до жанру, швидше за все, тому що вони "бачать актами вони користуються на себе".

Категорії лесбі очолила список з п'яти категорій в Австралії на 2018 рік.

"У порівнянні з в іншому місці в світі, австралійці 94% більше правоподобным для того, щоб дивитися на "азійському" категорії та на 25% більше в популярних жінок З відео," зрив на перегляд заявлено.

Дослідження виявили зухвалих звичок Австралії. Фото: Додається

Timaree Шміт, дослідник сексуальності, говорить на NBC новину про те, що може викликати невідповідність інтересів між чоловіками і жінками.

"Вони бажають видом сексуального досвіду, в якому вони не можуть, за визначенням, взяти участь", - сказала вона.

"Так це підглядання, примхливий, фантастичний елемент, але це не для всіх", - підкреслила вона.

Пошук хітової гри зараз Fortnite також певними 2018, як він воскрес із небуття, щоб один з топ-20 пошукових запитів року.

Доктор сказав Betito “пошуки, як вони є свідченням того, що люди використовують цей сайт, щоб не тільки задовольнити свої сексуальні потреби, але і отримати новий кут зору на те, що вони вже зацікавилися. Побачити відомого персонажа або гарячою темою в сексуальному контексті".



Категория: Обо всем