Вакуленко: Десна — непогана команда, вона з Шахтарем бодалась


Опубликованно 15.12.2018 17:12

Вакуленко: Десна — непогана команда, вона з Шахтарем бодалась

2-го вересня, в рамках 7-го туру УПЛ Десна вдома прийме донецький Олімпік. Нагадаємо, що півзахисник Олімпіка Вакуленко пропустив матч з Шахтарем через умови орендної угоди.

"Матч з Шахтарем? Звичайно. Вболівальники завжди люблять голи, думаю, в п'ятницю вони були повністю задоволені тим видовищем, яке побачили. Ми забили два голи чемпіону, але при цьому допустили купу помилок біля своїх воріт. Незважаючи на клас "гірників", їх відмінний контроль м'яча, ми занадто багато дозволили Шахтарю. Не було агресії, щільної гри, давали супернику вільно себе почувати", — цитує Вакуленко офіційний сайт донеччан.

"Ніякої катастрофи немає, це одна з найсильніших команд чемпіонату. Голову посипати попелом ми не будемо, але нам хотілося зачепитися за очки. Значить, потрібно брати очки в наступних матчах".

"Яке було дивитися матч з трибун? Це не вперше таке, в Маріуполі я теж не грав проти "Шахтаря". На трибуні більше переживаєш, ніж на полі. Завжди в таких матчах хочеться зіграти, довести клубу, якому належить твій контракт, що ти теж гідний отримати шанс. Я тренувався з Шахтарем, але офіційний матч – це інший рівень. Однак маємо те, що маємо".

"Як тобі атмосфера, яка була на матчі, в цілому? Все було класно! У свято прийшло досить багато вболівальників, багато хто були з дітьми. Сподобався виступ дівчат перед грою, а в перерві дітвора була рада пробити пенальті нашому голкіперу Кості Махновському. Окрім футболу було справжнє свято на стадіоні. Така атмосфера і різні конкурси, які влаштував клуб, тільки сприяють збільшенню відвідуваності. Сподіваюся, багато народу прийде наш наступний домашній матч з Маріуполем".

"Як проходить підготовка до матчу з Десною? Ми провели теоретичне заняття, розібрали помилки, які допустили в попередньому матчі. Намагаємося їх виправити в тренувальному процесі. Готуємося до чергової гри в стандартному режимі".

"У Чернігові люблять футбол. Але я вважаю, що на нас це не повинно якось позначитися. Це не Камп Ноу, щоб стадіон психологічно тиснув на футболістів".

"Безумовно, це непогана команда. Вони і з Шахтарем буцалися. Мені імпонує Десна, але при всій повазі до неї, нам дуже потрібні очки. У Чернігові будемо грати тільки на перемогу".

"Зараз у всіх командах сплав молодості та досвіду. Кожен може обіграти кожного, тому до всіх команд УПЛ з усією серйозністю. Так, клуб Десна — дебютант Прем'єр-ліги, але їх футболісти пограли на найвищому рівні в інших клубах. Тому досвід у них є, що, власне, вони й довели в попередніх іграх".

"Кого можна назвати лідером Десни? У них у кожній лінії є свої лідери. Наприклад, їх капітан Денис Фаворов, який багато м'ячів забив у минулому сезоні. Можна також відзначити Гітченко в обороні і Філіппова в атаці".

"Вони намагаються грати у якісний футбол. Більшість команд в УПЛ грає від простоти, на контратаках і в силовий футбол, а Ясна намагається комбінувати, виходити через пас, стіночки. Моментами це у них виходить. Видно, що у них є певна лінія розвитку".

"Потрібно з ними грати щільно, відразу ж накривати, не дозволяти багато думати. Добре зіграти в пресингу, бути агресивними і реалізувати свої моменти".

Нагадаємо, що півзахисник Олімпіка пропустив матч з Шахтарем через умови орендної угоди.



Категория: Футбол