Моя просвітницька зустріч з самоучкою вамп


Опубликованно 16.12.2018 23:27

Моя просвітницька зустріч з самоучкою вамп

Що говорить етикет? Платити наперед? Потім?

Домінатрікс* чекає, піднявши одну брову. Вона бачила все це раніше.

Я гавкотів в мою сторону через кілька самовиправдання і вона киває, не слухаючи. Теж чув все це раніше.

"Моя дружина знає, що я тут, я кажу, і це привертає її увагу.

"Правда?" Я збентежено киваю. Вона, здається, не переконало.

“Riiiight. Ну, давайте почнемо з неї".

Ми в анонімному квартиру у бум-місто західної частини Мельбурна КБР.

Це нове для мене – місто переробив, вид на Сіті і його архітектурні примхи через раз-піщаний Футскрей, тепер в облозі від дрібнопомісного дворянина.

Десять років тому, у місті Вест був найвідомішим за його старий електростанції, часто інфільтровані рейверів, печера клан дигерів і бомжів, і хто ще готовий летіти азбест кулями пустки. Тепер це квартира веж і офісів.

По темі: Кейт Айзелине: декриміналізувати секс-роботу, підвищує безпеку та звітності

По темі: Сістер розкриває найбільш популярний термін пошуку на 2018 рік

По темі: сприяє декриміналізація секс-роботи, зниження сексуального насильства?

Коли я прибув, пані, впустив мене через камеру-включений екран безпеки, і я пробралася в ліфт за врожай стильний корейців говорити про поступки. Вгору, вгору, вгору в ліфті, плескати вухами, темні коридори і бежеві двері.

Гладкий і анонімний і безпечний – причини чому вона віддає перевагу проводити тут свою роботу. Вона перекладає квартирі щотижня, переміщаючись по місту.

Але коли мені стали моїй сміливості, щоб постукати і вона запрошує мене – раптом, життя. Елегантні апартаменти освітлений іскрами пізнього полуденного сонця, видом на гавань, критий зеленню. Телевізор базікає, місце тепле.

Я знімаю взуття біля дверей, як на її прохання. Одне з кілець телефонів.

“Три години? 670$. Ви хочете звичайний або щось інше?" - запитує вона свого клієнта, по суті. Звичайний.

Вона направляє мене всередину під час переговорів її курсу, дає мені склянку води, веде бізнес. І потім вона запитує мене моя оплата за інтерв'ю.

Жінка-самоучка пані, експерт в заподіяння душевної чи фізичної болі мазохісти, які платять за це.

Її поверхня життя круги навколо бару-робота, непослідовні в універі, і узгодження очікувань свого в'єтнамського батьків.

Її приватне життя заснована на прийнятті банком від екзотичної азійських стереотип. Підроблені вії, сірі очі, таємниця і біль Сходу. Її акцент, хоча, чітко Окер.

По темі: те, що ви купуєте, коли ви платите за секс?

По темі: Різдво напружений час для секс-працівників?

По темі: Що значить бути секс-працівником у декриміналізації держави?

Відбілювач-блондинка на чорному в'єтнамський волосся, овальне обличчя, невимушеній манері. Вона кидає шалена замку з її очей таким чином, що нагадує мені готи 90-х років, що Коля-потемнів приховані мотиви шукати. Вона грудаста, короткий і енергійний – звичайно, не строгий, високий Снігова королева, як я собі уявляла. Вона зауважує мій огляд і оцінює себе клінічно, простягає одну руку, щоб бачити краще.

“Це я. Я не красива, не потвора. Я між ними", - каже вона.

Вона знайшла фантазія корисним і прибутковим. Вона пар В'єтнамської фон з підроблені вії, щоб надати їй вигляд невинності. І звичайно, багато чоловіків, замовити шкільна форма.

“Я не дивлюся домінуючим. Я виглядаю дуже невинно", - говорить вона.

"Тому вони не бачили його найближчі коли я кажу яку-небудь гидоту."

Три роки тому вона була заручена з образливих людина. Це був останній з багатьох. Вся її життя, вона каже, був обрамлений зловживання. Що це було про неї, вона запитує, Що привертає хуліганів і владного чоловіка? Яка слабкість? І що, власне, сказав образливих чоловіків, що тут була добре навчена жертва? Що віддав її спроби суїциду, її внутрішнє сум'яття? Звідки вони дізналися?

Це повинно бути вроджене, щось маленьке, щось жалюгідне про неї. Вона це заслужила. Вона була, ким вона була. І так вона порезалась, торгували катарсис для шрамів, останню спробу, щоб спробувати уникнути жахливої непевності в собі й депресії і дика відраза до себе, що переслідували її протягом усього життя.

На цей раз, правда, вона була сповнена рішучості позбутися від звички жертви. Коли вона нарешті вивільнилася з останніх її ненависного коханця і переїхала назад до батьків, вона взяла разом з їй подарунок, вона хотіла дати йому.

Він був домінуючим. Він любив показувати свою владу, і чекати її повного підпорядкування. Вона купила весла і ланцюжки, кульки-кляпи і наручники в знак того, що вона була його, покірним і уважним, дисбаланс в їх відносини перетворюються в розпусту. Тепер, коли вона звільнилася від нього, обладнання лежали в шафі в будинку її батьків, невикористаний.

По темі: Кейт Айзелине: секс-індустрія-одна велика проблема

По темі: секс-працівник робить $1 млн в рік: тиждень в житті секс-роботу

По темі: Правда про чоловіків, які відвідують секс-працівників

Зараз вона потребувала грошей, щоб почати життя знову й сплатити величезний борг по кредитній карті. Робота в барі було добре грошей, але їй потрібно більше.

Так вона як незалежний оператор. У неї бізнес, але не вистачає. Це було не просто, щоб виділитися з ескорту або оголені масажистки, які зазвичай рекламують в інтернеті. Потім вона згадала, що її шестерні. Вона може перевернути її особистість, йти з покірним сприймати-це все жертви на inflicter болю?

Вона може. І краще – вона була гарна в цьому.

Він відчув катарсис. Кожен раз, коли вона сміялася генерального директора скромне таке д*СК, що не повісили правильно або середнього менеджера плакати на його обманними шляхами або приземлився веслом на мачо парубок голий осел – він відчував, що перемога, подвійно солодкий, оскільки вона щедро заплатив за це.

"Це моя терапія", - каже вона, посміхаючись.

“Ця галузь мені дуже допомагає. Я був так зол, і я взяв його на себе".

Тепер вона отримує зарплату злитися – уривчасто, холодно зол – родової чоловіків, які бродять всередині і поза.

"З більшістю клієнтів, я страждаю від емоційного насильства і їм це дуже подобається."

Вона включає прийоми її старі кривдники на чоловіків, які платять за це.

Її клієнти коливався від 18-літніх новачків до 85-річних зацікавлені, щоб нарешті спробувати їх прихований злам. Вона має більш ніж тисячу її книги.

На добрих три дні перебування протягом, скажімо, Гранд-фінал у вихідні, коли багато інших чоловіків в місті, вона може скласти $3К після оренди кімнати. А краще всього, їй не доведеться бруднити руки. Якщо клієнти хочуть дрочити, це їх справа. Але вона не збирається допомагати їм.

Як тільки вони заходять в її орендованій кімнаті, вона намагається зрозуміти їх. Що ними рухає? Які недоліки вона може використовувати? Що вони схильні? Чого вони бояться найбільше? Потім вона використовує його безжально.

По темі: Коли найкращий час, щоб сказати ваші дати ти секс-працівник?

По темі: Кейт Айзелине: чому я зустрічаюся тільки з чоловіками, які відвідують секс-працівників

По темі: секс-працівників у Мельбурні відхилити скандинавська модель проституції

Вона каже трансвестит, який носить тільки жіночий одяг в секрет, що він повинен мати проблеми мумії, що його гендерна ідентичність-це абсолютно неправильно. Вона маже макіяж на обличчі, щоб він міг пізнати свою справжню нікчемність як маленький год*ре. Один клієнт був ламав з почуттям провини з приводу зради своєї дружини. Так вона сказала йому, що вона хотіла сказати своїй дружині, що шматок лайна, якого він був, і дивився з захопленням, як він корчився.

"Ці слова говорять самі з собою", - говорить вона.

Як давній власної ненависник, вона знає, що працює. Вона відображає їх власні страхи, свої самобичування і підсилює його. Вона приймає саме смертоносне фраз, спрямованих на ній протягом часу її в кривдника чоботом, і повертає їх навколо. Вона приймає особливу радість у перегляді хороше образу контакт.

“Я знаю, як маніпулювати ними. Я не тупий", - говорить вона.

"Я випустити Кракена".

Це тонка грань, однак, між грою і оформлення фактичного контакту. Деякі клієнти щиро ненавиджу себе і звільнення якої вони прагнуть, маючи, що підтверджено. Як людина, що пережила самогубство, вона знає деякі знаки. Так вона буде сидіти з цими клієнтами в кінці, і сказати, що це не ти.

"Я скажу, що ти чудова людина".

Досі вона привертає один сталкер. Його нав'язлива ідея зробила її дуже пильними, щоб змінити її розташування, і вона приймає інші заходи безпеки.

"Я міцний горішок", - говорить вона.

Чому чоловіки люблять, коли їм кажуть, що вони страшні, я запитую. Вона фиркає.

“Багато керівники або менеджери в реальному житті. Їм подобається, що один годинну перерву".

Її робочий телефон постійно пищить і вібрує. Вона перевіряє одне повідомлення.

“Фу. Анал. Немає."

Мати Тайри-це сильний будинку. Вона годувальник, працює на цементному заводі, а батько – який страждає від раку – завжди слабку присутність.

"Більшість жінок, яких я знаю, є домінуючими", - говорить вона.

Вона живе вдома і приховує своє друге життя. Коли грошей не вистачає, як це часто буває, вона вкладається і її мама навчилася не питати, Де гроші прийшли. Її мати походить з Північного В'єтнаму, її батько з півдня. Вони зустрілися в Австралії. Її мама потрапила в літак, її батькові довелося ризикувати на човні, щоб бігти. Притулок, далеко від війни.

Але для їх дочки, Австралія була будинком і пеклом. Гостро чутлива дівчинка, вона пам'ятає, знущаються навіть у дитячому садку. Потім прийшли у початкову школу, де над нею знущалися, а потім всім дівчаткам з школи, де вона була з'їдена живцем.

“Вони сказали, що я був потворний. Я звик обідати в туалеті і не виходити. У мене не було друзів, я була ізольована".

Вона дивиться на мене.

"У тебе є дочка?" Я киваю.

“Ніколи не відправляти її в одностатевій школі. Дівчатам дівчатам".

Зв'язаний: як я став секс-працівником на 52 і любив його

По темі: Кейт Айзелине пише: Є секс-роботою, зруйнував мою здатність фліртувати?

По темі: Лілі Аллен переспати з секс-працівниць

Вона закриває очі, накладні вії на очі, щоб краще згадати її жахи. Занадто багато.

Вона ліниво грає з неї намисто, коли вона розповідає, закривши очі, про поганих відносинах, Про три рази вона була згвалтована в поганих відносинах, про те, растлили в дитинстві, про її спроби самогубства, про її відчайдушні спроби вирватися, втекти, тільки для її мами, щоб поставити жорсткі слова про неї – ти мені потрібен. Не йди. Жити з нами, поки ти одружений.

“Я пройшла через багато. Тому я не засуджую", - говорить вона.

“Я думаю, ці речі відіграють велику частину у тому, хто я. Але я про них не шкодую. Вони роблять мене сильнішою. Ви можете озирнутися назад і йти ох-ох. Але немає нічого ви можете зробити про минуле".

Вона не була у своїй таємній кар'єрі, що вона виявила корисність покірних чоловіків, які вважають себе рабами.

Один постійний клієнт любить бути Сіссі-раба, де він одягається у дівочий одяг і ставить на макіяж і робити принизливі речі.

Іншого раба клієнт платить їй хороші гроші, щоб очистити її орендованій квартирі і готувати для неї. Він хотів більше таких, що принижують гідність, видів прибирання, тому Тайра попросила її tradie приятель, якщо він хотів, щоб його поганий будинок оленя в Сент-Кілда чистити.

Тайра сиділа там, спостерігаючи за нею раб в поті чола за три години, як він звозив з нарахованих мерзоти tradie жити в самоті.

Я бачу спорядженням, я запитую. Вона легенько підштовхує мене в спальню і спорожняє її рюкзаки. Трусики для дизайнера клієнт моди хто любить їх носити, а дівочий перуку для слабаків, підтяжками для неї таємницею трансвеститів, цнотливість пристроїв для екс-католики, і французька покоївка плаття Тайра спочатку купили за гидота-день.

“Вони повинні носити, не мені. Це не моя справа", - каже вона, сміючись.

Тростини, коні-культур, соски-прищіпки. Вона вирізає кілочок на мою руку, і я скривився.

“М'який. Хлопці, хто дійсно болю навіть не відчуєте цього".

По темі: питання працівник секс-бізнесу задають більше, ніж будь-який інший

По темі: Чому чоловіки зраджують з працівниками секс-бізнесу

По темі: секс-працівники висловитися з приводу розгону незаконних кубел

Я, е-е, я не зрозумів, як ваніль я був, я скажу. Вона сміється відкрито. Потім вона перемикає режим.

“Ми, жінки, потужний. Ми можемо бути оманливим, маніпулятивним, ролі грати, якщо треба. Це найкраще, що я можу зробити для себе. Використовуючи силу Р*сси."

Він прямує до 5 вечора, і світло йде на спад. Гучний стукіт у двері змушує нас обох підстрибнути. Клієнт? Я в паніці. Вона хитає головою.

"Я не поклав моє оголошення досі".

Вона ковзає до дверей, рухаючись беззвучно і дивиться у вічко. Потім вона жестом на мене, щоб потрапити у ванну. Я підкоряюся, звичайно.

Я намагаюся сховатися в полотенцесушитель і погано, тому я задовольняюся ховається за дверима. Тайра відкриває двері. Це людина, яка має договір оренди на квартиру. Він приніс шампунь і приходять, щоб побачити, якщо все в порядку.

Вона включає всю свою чарівність, Кузьо і дякує його рясно. Я відчуваю його вартим під її увагою, навіть з мого місця. Я крадькома дивлюся за кут, але вона має одну руку за спину, відчайдушно розмахував руками – залишатися прихованим.

Коли він пішов, вона змушує мене чекати, поки ми чуємо, як двері ліфта закриваються. Потім вона проганяє мене нахрапом. Час вийшло.

В ту ніч, досі смутно очманілі від відвідування ванільного людини-самоучку пані, я перевіряю Твіттер.

Вона в люті, розміщуючи скріншоти чоловіків – їх повні імена та електронні листи включений – хто обіцяв платити їх господині заради задоволення її презирством, а потім відмовився від своїх слів.

Кракен сьогодні сердитий.

*Імена були збережені анонімними, щоб захистити приватне життя

— Даг Хендрі журналіста і письменника. Продовжити розмову на Twitter @doughendrie



Категория: Обо всем