Українських водіїв нахабно "розводять" евакуаторники - ЗМІ


Опубликованно 17.12.2018 04:18

Українських водіїв нахабно

Українців продовжують змушувати платити за послуги евакуатора втридорога незрозумілої компанії. Про це повідомляється в журналістському розслідуванні "Наші гроші з Денисом Бігусом".

Раніше bigmir)net вже публікував результати журналістського розслідування з приводу сумнівних правових підстав роботи евакуаторів в Києві. Тоді з'ясувалося, що за послуги евакуаторів доводиться платити незрозумілої компанії ТОВ “Вейп Естейр“ за завищеною в три рази ціною.

Ця компанія не вигравала жодних тендерів і зареєстрована в Маріуполі на жінку, яка ще влітку шукала роботу продавщицею. Більше того, компанія навіть не проводить ніяких робіт, а просто отримує більшу частину грошей з кожного чека. За фактом же евакуює авто інша організація.

Тоді МВС пояснило, що до послуг ТОВ “Вейп Естейр“ змушені звернутися тому, що в столиці немає бажаючих займатися евакуацією автомобілів.

22 серпня повинен був пройти тендер, але він не відбувся, тому що на нього ніхто не заявився. ТОВ “Вейп Естейр“ знову опинився монополістом у сфері евакуації.

Але на думку журналістів, організаторами тендерів було зроблено все, щоб вони не відбулися. Зокрема єдиний анонс про тендер був опублікований у вигляді замітки в газеті “Голос України“ між повідомленням про втрату паспорта та повідомленням сільськогосподарського підприємства в Чернігівській області. Електронні системи публічних закупівель організатори тендеру підозріло ігнорують.

Раніше повідомлялося, що робити і скільки доведеться заплатити, якщо у вас евакуювали автомобіль.



Категория: Автоновости