Pulls Diesel Арктика вже на ОККО


Опубликованно 17.12.2018 20:51

Pulls Diesel Арктика вже на ОККО

З грудня на 260 мережі АЗК ОККО у всіх регіонах країни водії зможуть заправляти свої авто дизельним паливом Pulls Diesel Арктика, яке не замерзає при температурі до -40°С. Більше того, миючі та захисні компоненти у складі Pulls Diesel Арктика допомагають очистити паливну систему від шкідливих нагарообразований, збільшити експлуатаційний ресурс і потужність двигуна.

Для авто з дизельними двигунами перехід на якісне зимове паливо - необхідна умова експлуатації. Це дозволить уникнути проблеми парафінізациі нафтопродукту в паливній системі при низьких температурах.

«Для нас дуже важливо, щоб клієнти відчували себе впевнено та комфортно за кермом при будь-яких погодних умовах. Саме тому, щорічно, починаючи з грудня, наша мережа забезпечує водіїв зимовими видами палива, автомобільним газом і бензином в тому числі», - розповідає директор департаменту маркетингу мережі АЗК "ОККО" Василь Дмитрів.

Нагадаємо, що зимовий бензин характерний більш високою повнотою згоряння і тиску насичених парів. Це полегшує холодний старт автомобіля, покращує її маневреність і забезпечує стабільну роботу двигуна. Легкого запуску авто сприяє і використання водіями зимового газу, який має відповідний компонентний склад. Зокрема, у співвідношенні між основними компонентами цього палива частка пропану взимку повинна бути більше частки бутану.



Категория: Автоновости