Вдова дикуни її папік на Insta через рік після його смерті


Опубликованно 18.12.2018 13:12

Вдова дикуни її папік на Insta через рік після його смерті

На тривалий пост, Лідія Dupra вона сказала, було: "сиджу тут і намагаюся нарити хорошу пам'ять, щоб згадати його в цей день". Dupra зробив пост про річницю смерті чоловіка.

"Бред, ти купила мені мою першу пару Лабутенов, моя перша Біркін (сумка) і мій перший і єдиний скаковой коні", - сказала вона. Гермес Біркін сумки коштують близько $55,700.

"Ми були надзвичайно токсичні відносини," вона продовжувала, "і, в кінцевому рахунку, хотів би я ніколи не зустрічався з ним."

"Я живу подвійним життям весь цей час з хлопцем, якого ти вважав мій гей-охоронець".

Жінка дикуни її мертвого чоловіка в жорстокій Instagram пост.

"Я все ще не простив вас за мене буде після того, як ви напали на мене, коли ви були на уиппет." Закису азоту, або звеселяючий газ, невеликі дози закису азоту потрапляє з носика тріщини каністру збитими вершками.

“Тим не менш, ти знав, що я завжди буде добре і так ... я живу подвійним життям весь цей час з хлопцем, якого ти вважав мій гей-охоронець.

“Я теж письменник і серійний підприємець.

"Так, давайте назвемо це навіть".

"P. S. Прошу не переслідувати мене".

Лідія Dupra є самостійною описано серійний підприємець.

Опубліковано чотири дні тому, вибух Dupra залучила понад 7500 лайків. Її акаунт у соціальних мережах показує мало ознак шлюбу. Пост з цього часу в минулому році посилань "хоробрий".

"Пам'ятайте, ви зробили це через найгірше", - написала вона в той час.

Подивитися цей пост на Instagram

Що б це не було на всій землі, поки ви морально і фізично...це можна виправити. Пам'ятайте, ви зробили це через найгірше. Бути хоробрим і знаю, що ти сильний, як трахаються

Публікацію Лідії Dupra ака Меліна Мейсон (@theheauxmentor) на 16 листопада 2017 о 5:56 вечора за тихоокеанським часом

Dupra є автором, який написав цілий ряд книг, які виступають в якості керівництва до супроводу" та мемуари. Вона себе називає колишнім "дорослий артист" і високий клас ескорт, який стверджує, що накопичили за свою кар'єру мільйони доларів.

Вона зробила інтерв'ю відстоюючи свої погляди на важливість "ребрендинг секс-робота", як для дорослих.

Лідія Dupra є самостійною описано серійний підприємець.

Лідія тепер виступає в якості наставника для початківців секс-працівників по всій території США, взяли участь жінки в її будинок, щоб жити з нею.

Вона одягає жінок, а тренери їх в різні речі, щоб зробити з бізнесом, за даними на відео, розміщеному на віце-раніше в цьому році.



Категория: Обо всем