Прототип суперкара Audi R8 Spyder помітили на тестах


Опубликованно 21.12.2018 06:39

Прототип суперкара Audi R8 Spyder помітили на тестах

Прототип оновленого суперкара Audi R8 Spyder був помічений під час дорожніх тестів у Німеччині. Очікується, що офіційна прем'єра новинки відбудеться в кінці 2018 або на початку 2019 року.

Шпигунські фотографії ховається під камуфляжем Audi R8 Spyder опублікував Motor1. На них зображена праве кермо версія з коричневою дахом, новими бамперами і 20-дюймовими колісними дисками, взутими в шини Pirelli. Але основні зміни відбулися в задній частині автомобіля. Тут з'явився перероблений задній дифузор з вертикальними ребрами, кругла оптика і масивні круглі патрубки випускної системи.

Вентиляційні отвори, розташовані у поточної моделі під задніми фарами, у оновленого родстера розтягнулися по всій ширині заднього бампера. Це може означати, що потужність 5.2-літровий V10 була збільшена. На нинішньому Audi R8 Spyder Plus він видає 610 к.с. і 560 Нм крутного моменту. У місця до «сотні» суперкар прискорюється за 3.3 с, а його максимальна швидкість становить 328 км/ч. На соплатфоменном купе Lamborghini Huracan Performante такий агрегат видає 630 к.с. і 600 Нм крутного моменту.



Категория: Автотехника