"Пристрасті трошки вляглися": тренер російського "Зеніту" пожалів Кокоріна і Мамаєва


Опубликованно 22.12.2018 06:24

Головний тренер російського "Зеніта" Сергій Сємак дав оцінку ситуації з нападником команди Олександром Кокоріним, який опинився в СІЗО, де очікує суду по двох кримінальних справах про хуліганство. На думку фахівця, який має бездоганну репутацію у футболі, такі вчинки повинні мати наслідки.

"Відправиться до Мамаєву і Кокоріну": ще одного російського футболіста можуть притягнути до кримінальної відповідальності

"Зараз пристрасті трошки заспокоїлись, в висловлюваннях на цю тему стало більше раціоналізму. Є істерія, яка заснована на моральну складову. І є закон. Зрозуміло, виправдати вчинок не може ніхто. Але шанс на помилку є у всіх. Слава богу, все не закінчилося більш важкими наслідками. Для мене це найголовніше. Безумовно, хлопці заслуговують покарання, але воно має бути справедливим. Не тому, що це Кокорін і Мамаєв. А таким же, яким було б для Іванова, Петрова, Сидорова... Звичайно, мені їх шкода. Але за свої вчинки треба відповідати, — заявив Семак в інтерв'ю одному з російських видань.

Раніше "Вести" повідомляли, що у постраждалого у бійці чиновника немає претензій до скандального футболіста Мамаєву. Також скандальний футболіст Кокорін приніс вибачення побитому їм Паку і запропонував примирення.



Категория: Обо всем