Тымчик: Результат проти Лейпцига досить позитивний для Зорі


Опубликованно 22.12.2018 18:03

Тымчик: Результат проти Лейпцига досить позитивний для Зорі

Зоря в Запоріжжі вистояла нічию 0:0 з Лейпцигом у Лізі Європи, незважаючи на видалення Богдана Ледньова на 17-й хвилині матчу.

"Рахунок 0:0 доволі позитивний для нас. Те, що ми не пропустили вдома – величезний плюс. Хочу подякувати всім хлопцям за те, що віддали багато сил", — цитує Тымчика офіційний сайт Зорі. "Юрій Миколайович попросив нас зустрічати суперника в середині поля. Основна задача була – не сідати низько власну штрафну. Не завжди у нас це виходило, але добре, що витерпіли". "Ми дуже багато розбирали суперника. Кожен день були теорії. Думаю, що добре розібрали гру німців. Зрозуміло, що все виходити не може і будуть недоліки, але потрібно, щоб помилок було якомога менше".

"Вони завдали 30 ударів, 6 з них в ціль, а 15 були заблоковані. Думаю, ми вибирали правильні позиції і були в потрібний час у потрібному місці". "Хочу подякувати лікарів, які допомагають нам відновлюватися. Спасибі і керівництву за те, що у нас є хороша база для відновлення. Є і сауна, кріосауна і маса інших процедур". "У першу чергу ми думає зараз про матчі з Десною. А вже потім будемо знову братися за підготовку до поєдинку проти Лейпцига".



Категория: Футбол